Toy Story: Příběh hraček

83%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
9.5
Toy Story jsou založené na skvělém nápadu. Každý snad někdy přemýšlel nad tím jestli jeho hračky v jeho nepřítomnosti neožijí a jestli ano co asi dělají. John Lasseter nám tímto snímkem dal jasnou odpověď. Příběh je zábavný a na svou dobu má úžasnou animací.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pěkný obecně nejvíce známy pixarovyký animák, který má svou kvalitu, ale já mám prostě daleko raději jiné kousky. Nápad živých hraček, které mají rádi své děti a vzájemně si pomáhají je opravdu perfektní. Snímek už je prověřený časem a stále se v hojné míře vysílá. Dobré.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Fenoménu Toy Story jsem nikdy nepodlehl. Maximálně uznám, že je to pěkný a technicky pokrokový film, u kterého se dobře vypíná mozek. Podruhé ho ale vidět nemusím. Jako rozjezd Pixaru ale víc než slušné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Ve své době zjevení. Teď už mi to nějak dech nevyráží, ale ten scénář, to je na animák něco neskutečného. Hodně silné 4 hvězdy (jako u každého dílu v sérii). Lasseter, než vyfasoval sterilní Auta, točil fakt parádně. 8.5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
9
Nechápu to. Nedokážu to racionálně odůvodnit. Štve mě to. Ale první Příběh hraček jsem jako malej capart viděl všehovšudy jednou, a to ještě v nijak brzkém věku. A nelíbil se mi tak moc jako jiné vrcholné pixarovky. Teď po druhém zhlédnutí ve věku papírově dospělém neváhám s prohlášením, že jsem býval trochu blbej. Ten film nezestárnul ani o vrásku - nejenže animace vypadá nádherně, ale vytvořený svět hraček a jejich starostí nabízí takřka nevyčerpatelný zdroj originálních vypravěčských možností. V jejich využití jsou možná ještě kreativnější díly následující, ovšem jednička je přesto náramně provedený seznamovák - nápaditě konfrontující ústřední postavičky se známým lidským prostředím, výborně rozvíjející vztah dvou ikonických hrdinů a navrch zásobující skvělým dospěláckým humorem. Legenda s legendárním českým dabingem.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Pěkné, barevné, vtipné a nenudící.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Klasika ,ktorá keby neexistovala ,tak by sa pravdepodobne ďalej nerozvíjali animované filmy. Priznajme si to ,kto ten to film nevidel? Pokiaľ sa tú takí nájdu tak hop-šup pozrieť. K filmu sa nedá samo o sebe nič povedať - je v podstate dokonalý - a to platí aj o animácii ,ktorá aj po skoro 30 rokoch vyzerá stále dokonale a dabing nestárne. Za mňa najlepší film čo Pixar kedy stvoril a nič ho zatiaľ neprekonalo. A za toto všetko sa môžete poďakovať Steevovi Jobsovi.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Výborný film se skvělým příběhem. Absolutně geniální. Sice by hračky museli mít tolik svalů, mozek a kosti, které by je udrželi, ale sakra, je to film pro děti, tak tady logika nemusí vůbec být, hlavně, že zde všechno dobře funguje a je radost na to dívat.
Klajnik
Klajnik
8 584 bodů
4
První plně digitálně animovaný film. Do této doby byly filmy buď ručně kreslené nebo hrané. Furt je to ale jen pohádka pro děti.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
V tomhle filmu se zase posouvaly hranice možností animace.