Futurama: Into the Wild Green Yonder

74%
Futurama: Into the Wild Green Yonder
Plakát traileru
Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Nejhorší ze všech "celovečerních" snímků ze světa Futuramy. Ta délka celému projektu láme vaz. Jakoby zde autoři nedokázali vůbec pracovat s humorem. Roztahané a místy až nudné. Vůbec bych nečekal,že do jedné věty napíšu slovo nuda a Futurama. Myslel jsem,že to nejde k sobě,no spletl jsem se.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 290 bodů
4
Ani by mi nevadily časté odkazy na fantasy, kdyby ale byl film i o něčem jiném. Je tu jen několikaminutové kopírování jednotlivých scén z například Lotra. Není to ale rozhodně vtipné! Děj je naprosto stupidní. Člověk málem ani neví, proč hrdinové dělají, co dělají. Film ubíhá, ale jakoby trval dvakrát tak dlouho. První Futurama film byl příjemný omyl, ale od něj jdou věci k horšímu a horšímu. Film od filmu je to trapnější a nepovedenější.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Opravdu šílený slepenec všeho možného i nemožného a přitom jsem se i nudil. Pár povedených hlášek to opravdu nezachránilo, přímo vzorový novodobý hitový propadák.

Dodatečné informace

Původní název:
Futurama: Into the Wild Green Yonder (více)
  • USA Futurama: Into the Wild Green Yonder
  • USA Futurama - En el viejo y salvaje oeste
  • USA Futurama: Fialový trpaslík
  • USA Futurama - Hacia la verde inmensidad
  • USA Futurama: Hacia la verde inmensidad
  • USA Futurama - Leela und die Enzyklopoden
  • USA Futurama - Nell'immenso verde profondo
  • USA Futurama - Vous prendrez bien un dernier vert ?
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Futurama: Into the Wild Green Yonder