Hive, The

28%
Hive, The
Hive, The
V asijské vesnici Ban Tao se náhle objeví obrovské množství agresivních mravenců, kteří útočí na vše, co se jim postaví do cesty. Právě napadli mladou domorodku s maličkým dítětem...Entomoložka Claire Duboisová v televizi vysvětluje chování mravenců a zdá se, že jim přisuzuje jakousi inteligenci. S tím ale nesouhlasí její známý doktor Horys Lenert zvaný Len. Není se co divit, je pověřen ve spolupráci s armádou ohroženou oblast evakuovat a mravence zničit. Dělá to už léta a disponuje speciálním postřikem, který všechnu druhy mravenců spolehlivě zabíjí.První vlna hubení nebezpečného hmyzu je úspěšná a prezident velmi spokojený. Dorazí však zpráva, že se mravenci objevili znovu. Velitel armádní jednotky Cortez a jeden z jeho mužů se navíc stali svědky podivného jevu: Mravenci vytvořili jakési organizované řetězce a zaútočili na ně z větví stromů. Jeden se Billovi dostal pod ochranný oblek a uchem mu vnikl do těla. Od té doby se Bill chová velmi podivně... (TV Prima)



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 449 bodů
2
Ryze televizní ekohoror říznutý sci-fi motivem, čím vznikl příběh plný nelogičností, absurdit a ohromného dějového zoufalství, plně podpořeno (očekávaně) špatnými CGI efekty, nevhodnou kamerou a naprosto nehodícím se televizním herectvím. Kdyby námět zůstal čistě u dravosti mravenců, dejme tomu, ale hodit jim takřka nadlickou inteligenci a možnosti nemožného, zavání až se superhrdinskými mravenčími schopnostmi. Celé se to tváří tak vážně, že snímek nelze přijmout ani jako jednoduchou televizní filmovou zábavu. Ono, čím víc je scéna vážnější, tím víc je také směšnější. Celé to tak vypadá, že byl spíchnut narychlo bez patřičného rozmyslu a přičinění, jen tak na potřebné doplnění televizního vysílacího času.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Když člověk nemůže usnout, tak se tenhle film hodí. Jasně je to brutální šit ve kterém není nic, co by stálo za řeč, ale ty mravenci, který se seskupovali dohromady a byli tak prudce inteligentní se mi líbili. Alespoň jsem se zasmál. A druhá hvězda za obal DVD. Oba co tu jsou se mi dost líbí. Objektivně je to příšernej odpad, ale takhle to je za krásné dvě hvězdy.

Dodatečné informace

Původní název:
The Hive (více)
  • USA Hive, The
  • USA The Hive
  • USA Anazitoun ti sarka sas...
  • USA Hormigas asesinas (The Hive)
  • USA Killerameisen
  • USA La Menace des fourmis tueuses
  • USA Vraždiace mravce II.
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hive, The