Pan Včelka

61%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
4.5
Bylo by lepší, kdyby autor scénáře a režisér oslovil jako konzultanta nějakého včelaře, který by uvedl na pravou míru některé jejich úlety neodpozorované "ze života hmyzu", natož od včel :-( Animáky jsou primárně pro děti, proto nepovažuji za přehnaný požadavek, aby - když už přistoupíme na to, že ve filmu včely "mluví" - se chovaly tak, jak je skutečným včelám vlastní. Děti si totiž pamatují, a dlouho - a v přírodě se pak nestačí divit.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
6
Bizarní film, který je tím bizarnější, když se vezme v potaz jeho vznik: Unuděný Jerry Seinfeld řekne na schůzce Stevenu Spielbergovi, že by chtěl natočit film, kde bude hrát včelu. Myslí to ironicky, ale Spielbergovi se okamžitě protočí oči při pomyšlení na ten merch a začne po Seinfeldovi házet balíky milionů dolarů - a protože Seinfeld chce vědět, kam až to může zajít, souhlalsí, i když netuší nic o animaci a vlastně ani netuší, o čem by ten film měl být. A výsledek tohohle procesu je Bee Movie - film pro děti, jehož většina se odehrává u soudu, plný židovské symboliky a bůh ví, jestli ne odkazů na holocaust (obzvlášť u scén plynování včel). V hlavě zbude po skončení hlavně otázka, jestli může mít žena sex se včelou a co teda s tím Karlem Marxem. Bravo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zkrátka to bylo příliš dětinské (hlavně v druhé polovině) a popravdě ne tak zábavné jak být mohlo. Navíc Pan Včelka nepřináší vůbec nic nového a jen vykrádá starší a úspěšnější Disneyho animáky... 4/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Vcelku průměrná animovaná komedie. Co dodat?!
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Milý jednoduchý animák ,ktorý ukazuje ako ľudia ničia všetko okolo seba a ako vždy si to najviac musia odpykať zvieratá. V tomto prípade milé malé a nebezpečné včely. Je to film cielený hlavne na extrémne mladé publikum ,preto to aj tak vyzerá. Dieťa nepotrebuje nejaký revolučný a dychberúci príbeh. Jemu stačí zábava ,okorenená nejakými tými edukatívnými prvkami ,ale stále doplnená o vtipné gagy. Jedna z tých lepších vecí ,čo priniesli tvorcovia Shreka od doby spackanej trojky. Odkazy na popkultúru ako vždy pobavili.l Na voľné rodinné popoludnie ako stvorené.....Žlto-čierny ,žlto-čierny, žlto-čierny...jej čierno-žltý!...Máš rada Jazz?...66% Známka: C+
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Příjemný a milý animák, ale je z něj jasně cítit, že je především určen pro malé obecenstvo, tak jako každý, ale některé dokáží pobavit i dospělé, zde se toho obávám. Já se sice bavil, ale znám mnoho lepších animáků, které dokáží pobavit mnohem více i dospělé diváky. Dalším nemoc velkým kladem je animace, která mi přišla spíše průměrná, ale především se mi zdálo, že má tento animák politický podtext a až moc moralizuje, ale to zde centrují trefné vtípky a sebemenší vtipné detaily. Vím ale jistě, že dětem se to bude líbit a to je účel. Já dávám 3*, protože dítě už nejsem.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
V tuhle dobu moc animáků v kině není a když konečně přijde jeden, co trochu vypadá, tak se akorád rozčílíte. No, tak to zase přeháním, ale i tak je pravda taková, že mi toho film moc neřekl. Raděj Dobu ledovou nebo si rovnou počkám na Mada a Gascara dvojku :)
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Velmy slabý animak a celkem si musíte vše domyšlet protože tak zblblý příběh sem snad eště neviděl tolik nesrovnalistí je zkrátka pro dopěláka moc opravdu je to tak hodněaž vás z toho bude boet halva no škoda ale to celkem ani u toho filmu nechcem průměr nic víc.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Pěkný i zábavný animovaný film,přesto trochu moc včel kazí trochu tuto show.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Zábavný animák.