Terminátor

85%

Komentáře a recenze 85

Dle počtu bodů
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
5.5
Filmem jsem ještě nebyla políbená, ale v poslední době mě velice láká. Takže myslím, že si jej určitě užiji :0) ..........................................................................................................................................
Major Zeman
Major Zeman
431 bodů
10
Kultovní sci-fi,dodnes nepřekonané.
lord
lord
423 bodů
9.5
Co k tomuto film dodat. Je to stará škola, hodně střílení, testosteronu, má to prostě šťávu, kterou doplňuje skvělá hudba. Ač po těch letech efekty již vypadají mnohdy komicky tak si stejně říkám, že dnes je tomu v mnoha případech opačně. Sice máme úžasné počítačové efekty, ale tu hloubku již natočí málokdo. Nemluvě o tom, že je v něm tolik vizí budoucnosti, že můžeme hádat, která z nich se vyplní.
jalovec7
jalovec7
412 bodů
9.5
Terminátor Pokračování tohoto legendárního snímku již před mnoha lety a až nedávno jsem viděl díl předchozí.I když efekty Dne zůčtování byli revoluční tak první díl navzdory svého rozpočtu rothodně nezaostává. Atmosféra prvního dílu je mnohem hutnější a tajemnější. Scénář a režie Jamese Camerona spolu s hlavní postavou Arnolda Schwarzeneggera vytvářejí dokonalou kombinaci.
Lemmy01
337 bodů
9.5
Terminátor je legenda. V době vzniku muselo jít o hodně děsivou akci, se skvělými trikovými pasážemi. Arnold má skvělou hereckou motoriku, kdy perfektně hraje robotické pohyby. Role je pro něj jako vyšitá. Ostatní herci hrají taky dobře a do rolí se hodí.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
Těžko hledám vhodná slova pro tak dokonalý film. Napínavý, děsivý, romantický. Super triky na tu dobu... Já se na to můžu dívat pořád a pořád. Krásná hudba
paniks
319 bodů
10
Klasika, vždy se dá na něj dívat. Je i v naší době příjemný a atraktivní. Výborná hudba, akční scény. Zná ho každý milovník sci-fi. I když už předem známe děj, přece všechny znovu a znovu přitáhne. Arnie je nezapomenutelný, Linda Hamilton úžasná. Doporučuji všem věkovým kategoriím.
kapi128
318 bodů
9
Terminator byl a je pro me jeden z nejlepsich starsich filmu.Arnolda jsem mel vzdy rad,takze vse co se tyce kolem neho rad omrknu.Fajn sci-fi akce.
jarousek1981
314 bodů
9.5
Kultovní sci-fi s Arnoldem.
Stoupa34
270 bodů
10
Na této klasice jsme vyrostli, hltali každou scénu, Arnold byl hrdina nad všechny hrdiny. I po těch letech rád zkouknu tento film "pro pamětníky"