Jak vykrást banku

69%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
V naších končinách takřka neznámy snímek s vynikajícím Louis De Funés v hlavní roli. Snímek pojednává o chlapíkovi,který se rozhodne s pomocí své rodiny vykrást banku,kterou mají vedle svého domu. Film nabízí spoustu zábavných situací a hlavně výborného De Funése,který zde exceluje.
avenis
avenis
8 440 bodů
4
Ach jo. Dabing za každou cenu se občas nevyplácí. Pan Faltus měl na své imitaci dagingu Františka Filipovského - Louise de Funèse ještě zapracovat. To šlapání na jazyk opravdu přehnal. A jen díky tomuto rušivému prvku jsem si film moc neužila. Současně je znát, že slabé scénáře tohoto typu, které jsme jako děti vnímali jako nadmíru zábavné, dnes působí už jen úsměvně. Louise de Funès se teprve rozjíždí... (28.7.2021)
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
8
Skvělá komedie z dob těsně před tím než začal Funes bavit miliony lidí... Dlouhou dobu sem tenhle film s českym dabingem nemohl najít a po dnešku kdy sem si znovu vzpoměl že bych mohl zkontrolovat nějaký upload servery toho fakt nelituju. // Záběr, kdy Funes odstraňuje zaparkovaný kolo, mě bude fakt pronásledovat do konce života.