Jak vykrást banku

69%
Jak vykrást banku
Plakát traileru
Louis de Funès jako Victor Garnier - obchodník a prodavač ve vlastní prodejně s loveckými potřebami, investuje celý rodinný majetek do akcií dolů v Africe, na doporučení svého bankéře. Když jsou africké doly zestátněny, přijde o všechny své vložené úspory. Jednoho dne se rozhodne, že si své vložené peníze vezme zpět. Jeho dům naštěstí sousedí s bankou a tak se s celou svojí rodinou začne postupně do banky přes svůj sklep prokopávat.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
V naších končinách takřka neznámy snímek s vynikajícím Louis De Funés v hlavní roli. Snímek pojednává o chlapíkovi,který se rozhodne s pomocí své rodiny vykrást banku,kterou mají vedle svého domu. Film nabízí spoustu zábavných situací a hlavně výborného De Funése,který zde exceluje.
avenis
avenis
8 157 bodů
4
Ach jo. Dabing za každou cenu se občas nevyplácí. Pan Faltus měl na své imitaci dagingu Františka Filipovského - Louise de Funèse ještě zapracovat. To šlapání na jazyk opravdu přehnal. A jen díky tomuto rušivému prvku jsem si film moc neužila. Současně je znát, že slabé scénáře tohoto typu, které jsme jako děti vnímali jako nadmíru zábavné, dnes působí už jen úsměvně. Louise de Funès se teprve rozjíždí... (28.7.2021)
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
8
Skvělá komedie z dob těsně před tím než začal Funes bavit miliony lidí... Dlouhou dobu sem tenhle film s českym dabingem nemohl najít a po dnešku kdy sem si znovu vzpoměl že bych mohl zkontrolovat nějaký upload servery toho fakt nelituju. // Záběr, kdy Funes odstraňuje zaparkovaný kolo, mě bude fakt pronásledovat do konce života.

Dodatečné informace

Původní název:
Faites sauter la banque! (více)
  • Francie Jak vykrást banku
  • Francie Faites sauter la banque!
  • Francie Balduin, der Geldschrank-Knacker
  • Francie El gran golpe
  • Francie Faccio saltare la banca
  • Francie Spaste tis trapezes
  • Francie To megalo kolpo tou Louis de Funès
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění