Šimon a Matouš

68%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Kopie dvou známých komiků Hilla a Spencera nenahradí jejich výkony. Přesto je to celkem zábavné.
avenis
avenis
8 529 bodů
7
Volné pokračování filmu Šimon a Matouš jedou na Riviéru" je možná o kousek lepší než první film, ale pořád se jedná o napodobeninu úspěšných komedií s Terencem Hillem a Budem Spencerem. I v tomto případě mám na film hezké vzpomínky a považuji ho za mile zábavný. (19.8.2022)
cerfik
cerfik
7 890 bodů
9
Prostě klasika plná skvostných hlášek jako: "Opakuji ti jak si máš přitom počínat: Lehce a mrštně jako stádo leopardů." Oproti klasickým komediím se Spencerem a Hillem, které převážně spočívají na jejich bedrech, má toto dílko výhodu několika neuvěřitelných postaviček a také, že dvojice čerpá z toho nejlepšího od Spencera a Hilla a nacpe to vše do dvou filmů, přičemž ten druhý už tak povedený není. Klasika mého dětství, která kupodivu nijak moc nerezaví a tak trochu z nostalgie 90%.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Klasika a skvělá napodobenina filmů s Hillem a Spencerem. Rvačky výborné, hlášky totéž, k tomu skvělej dokola se opakující song. Sice jsem nikdy nepochopil proč tvůrci tohoto filmu neobsadili Hila a Spencera a našli jejich dvojníky, ale i tak jde o skvělou zábavu.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
5
"Nezapomeňte večeře je v 6." - "Přijdeme ve 3!" Kopírky Spencera & Hilla znovu v akci! Poprvé - Šimon a Matouš jedou na rivieru. Znovu chytlavá píseň On My Way, která provází celý film a dějové to připomíná dva misionáři. Ze začátku to vypadá dobře a scéna u zpovědi nebo křtění fakt sranda. "Když jsem byl kluk spadl jsem ze židle a zjevila se mi Madona. Řekla mi, buď z tebe bude světec nebo pitomec, ale jak to vypadá je ze mne světec." Pak se to zbytečně překombinuje a jsou tam dlouhé scény s gangstery a policajtama. Jinak raději originál než lacinou napodobeninu, protože duo Spencer & Hill miluji a nedají se nahradit. - 50%.
roque
roque
2 923 bodů
10
Fakt super film. Lidi sice říkají, je hlavní představitelé těží z podobnosti s Hillem a Spencerem, ale já říkám, že by to chtělo takovýchto komedií více. Mám ráda filmy u kterých se člověk směje od začátku do konce.
  • sranda
  • nezapomenutelné melodie a hlášky