Vetřelci vs Predátor 2

45%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Spojení dvou nejikoničtějších monster vesmíru se ani na podruhé nepodařilo. Každý zvlášť jsou takřka bezchybní, ale jakmile se spojí, tak je výsledek bezduchá a nenápaditá rubačka ve kterém jsou lidští hrdinové jen křoví a potrava. Hrozná kamera s ještě horším střihem a divnou režii dělají z tohoto dílu záležitost jen pro ty nejotrlejší.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Predátor si opět vyřizuje na naší planetě účty s vetřelci a člověk je v jejich souboji jen nadbytečný evolučně podřadný druh. Proti prvnímu Vetřelci vs. Predátor však chybí atmosféra a celé je to jen jedna velká bezduchá akční podívaná.. veskrze průměrná.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
2
Oproti tomuhle je jednička zázrak... Nucené násilí vytlačilo i náznak příběhu, který (aspoň trochu) v jedničce nechyběl. I když se film snaží o fifty-fifty výsledek mnohem víc než v jedničce, tak i tady jsou ti silnější Predátoři, což by mohlo někomu vadit (hlavně skalním fandům vetřelce). Jedničku jsem ocenil za to, že se nijak nesnažila rozšířit vesmír obou ras (tudíž nic nepokazila), což se o tomhle filmu říct nedá.. Dost si to odnesli právě predátoři, jejichž mytologie se značně rozrostla (například o jejich planetu a jejich způsob rozmnožování), což bych od tak špatného filmu nechtěl... Film je zdlouhavý a nedokáže mě zaujmout i přes to, že se mi trochu líbila jednička (a to laťka nebyla vůbec vysoko).
lamps
lamps
15 156 bodů
4
Potenciál by byl, obě vesmírné potvory jsou pro diváky stále neodolatelným lákadlem. Ovšem takový paskvil, co z toho nakonec vzešel, si snad nezasloužil ani ten, komu jména Vetřelec a Predátor nikdy nic moc neříkaly. Ta míra béčkovitosti tady byla opravdu neúnosná, ať už se jednalo o rutinní a nemohoucnou režii, nebo o naprosto šílený a chaotický střih, v němž se nemohli orientovat snad ani členové štábu. Zaplaťpánbůh za to, že Rodriguez všechno se svými Predátory alespoň trochu napravil..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Slabši než jednička. Děj se odehrává neustále v temném prostředí za tmy. Trochu nepřehledné postavy. Přežít se to dá i po vizuální stránce.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3.5
Hloupý a neskutečně špatně sestříhaný/natočený pokus o efektní hororové inferno. Postavy na odstřel, bitky mezi monstry krátké a nepřehledné, Predalien v podstatě není ani jednou ukázán v celé své kráse a dějové vakuum je tak markantní, že by to mohlo konkurovat vesmírnému prostoru. Body za nekorektnost a vysokou míru brutality, otevřené hrátky s krví však ještě zábavnost nezaručují. Dost to připomíná druhý Resident evil, ale je to mnohem hůře natočené, i zahrané. Akorát masky jsou vynikající, zbytek je těžká bída, plná nudy a nelogických momentů. AvP sérii se prostě nedaří a dvojka je důkazem toho, že filmový svět zatím ještě není na souboj těchto dvou hororových legend připraven – minimálně ne do té doby, než studio nevloží své dítě do rukou amatérů…
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Vetřelci...predátor...predalien...lidi jako kompars...slabota, ale o chloupek lepší nežli prví AVP
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Naivně jsem čekal něco víc, ale po zamyšlení musím říct, že jeto rozhodně lepší než první díl. Podle traileru sem čekal masakr, kterého se mi dostalo, no ale čekal jsem toho trošku víc, ale i tak jsem byl celkem spokojen.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Další pokračování, trošku se to dalo očekávat po konci jedniči. Kříženec Predátora s vetřelcem, je docela fajn nápad. Nedá se ani říct že by vypadal až tak špatně. Zasazení do zapadlého horského městečka se dá překousnout. Bohužel nezajímavost hereckého obsazení, celý zážitek dost kazí. Nemá vůbec žádný vztah k postavám, ani k těm hlavním. Kdyby tam vrátili aspoň tu jedinou přeživší z prvního dílu, hned by to nabralo lepší obrátky.
Mikik4444
3 910 bodů
3
Téda, tak tohle byla ale blbost a navíc převážně natočená ve tmě nebo v noci, takže nic nebylo skoro vidět. Prostě celé je to blbost. Děj atd. Darmo to popisovat.