Skřítek

45%
Skřítek
Skřítek
Věřte nebo ne, Harry Potter existoval už před příchodem Joanne Rowlingové. Je to obyčejný chlapec z obyčejné rodiny, jenž žije v obyčejném domě s neobyčejným obyvatelem. Ďábelský troll Torok útočí na rodinu Potterových a je to právě dospívající Harry, kdo ho musí ve fantastické rodinné komedii zastavit…



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 440 bodů
3
Snímek měl asi v 80. letech vyznívat jako horor, ale zestárnul tak, že dnes už spíše vypadá jako obyčejná strašidelná pohádka ze současnosti. Příběh postrádá logiku, obsahuje mnoho zbytečných scén, značně se přehrává a na konci filmu zůstává spousta nezodpovězených otázek. Technická vizuální stránka je samozřejmě poplatná době, ale když je děravý scénář, bezradnost tvůrců se jenom prohloubí. Určitá zábavnost patrná je i fantasy motiv, ale dnes to už jako celek prostě nevyniká. Jediná věc kde divák zbystří, je jméno otce a syna. Kdo by neznal Harryho Pottera, že? Nic naplat. Po zhlédnutí film vyšumí a upadne v zapomnění. Bohužel nemá čím by nadchl.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Jediné, prečo som tento film dopozeral, sú efekty a masky. Zvyšok je nekvalitnou televízne sa tváriacou produkciou s hereckými výkonmi hodnými divadelného predstavenia tretej cenovej. Za to však nemôžu len herci, ale aj absolútne plytký scenár. Mal to zjavne byť horor alebo jemne hororová komédia či hororová rozprávka pre deti. Hm, už sa teším na dvojku a trojku, že ako sa dá viac pokaziť už pokazené.

Dodatečné informace

Původní název:
Troll (více)
  • Itálie Skřítek
  • Itálie Troll
  • Itálie Peikko
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
Itálie, Kanada, USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Skřítek


Powered byJustWatch