Jezero 2

34%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
3
Stejné místo, jen o několik let později. A začnou se dít opět věci, dějově však jak přes kopírák dle předchozího snímku. Takřka by se dalo říct, že se jedná o remake, ale dvojka za názvem snímku tento dojem hatí. Nejen že je použita naprosto stejná dějová šablona a svým způsobem i dané postavy, ale dokonce i jejich charakter. Zoufalost a karikatura svých předností snahy o totéž předčí veškeré nadšení. Vizuální efekty jsou špatné, vtípky se vytrácí do ztracena a smrt všem vyvoleným snad každý divák bude přát, jen aby byl od nich už konečně jednou provždy klid. Pokud tedy statečně vydrží až do konce. Předchozí snímek dohromady sice také nebyl lecjakou peckou, ale nakonec, toto je z produkce SyFy, takže to už mluví samo o sobě.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
2
Tupým způsobem fascinující. Bohužel moc málo na Guilty Pleasure.Ten krokodýl je ale vážně vtipálek!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2.5
Taková zbytečnost. Jako komedie by to ušlo až na ty primitivní efekty které jsou opravdu jen k smíchu.
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Na hereckých výkonech je vidět, že to není film od Asylum, ale vše ostatní tomu nasvědčuje, hlavně šílené efekty tvořené v Malování. Hvězdička za ty velmi spoře oděné slečny:-) 12%
dráza
dráza
888 bodů
7
Na Lake Placid mizí lidi a ne proto, že se chtej vyhnout dluhům. Něco je tu žere a nejsou to komáři. Scot je na prázdninách u táty šerifa a potkává nový kámoše. Bohužel z nich zbude na živuj jen holka co se mu líbí (nebo bohudík). Táta má taky dost napilno musí spolu se svojí přítelkyní dostat krokodýla a ne jednoho celou partu.