Skleněné peklo

81%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
B3n
4 060 bodů
10
Prostě klasika, co více dodat. * * * * *
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8
Nejlepší katastrofický film všech dob. Nevýhodou katastrofických filmů jsou ty triky. Tady jsou taky, ale naštěstí nejsou tolik vidět. Výkon Newmana a hlavně i McQeena byl uspokojivě výborný. Film má své stinné, ale i dobré stránky, to je samozřejmé. Film nám také ukazuje příšernou lidskou chloupost, chamticost a chtíč.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Excelentní katastrofický fílm.Dobrý po všech stránkách.80 procent!
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
8
Kdybych někdy stavěl mrakodrap, připomeňte mi, abych neodflákl požární zabezpečení... To by mohlo být zlé.
miza
miza
2 336 bodů
9.5
Ani se nechce věřit,že tento film vznikl v roce 1974.Jedno s nejlepších katastrofických děl které vtáhne od začátku až do konce.Prostě super film.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
9
Když nebudu počítat první půlhodinu, tak to bylo napjaté drama až do konce, určitě jeden z nejlepších katastrofických filmů, protože když se sejde v hlavních rolích Steve McQueen a Paul Newman, tak to už je dost silná nápověda k tomu, abyste si na tenhle film udělali čas, já si ho udělal a nelituju toho ani trošičku.
Medúska
Medúska
947 bodů
9
Jeden z nejlepších katastrofických filmů všech dob.
Veronika Rada
Veronika Rada
924 bodů
9
Skvělý katastrofický film. Knize odpovídá jen částečně, ale za mě je film lepší díky obsazení, hudbě i trikům které odpovídají své době, ale myslím že lépe to natočit nepůjde ani dnes. Neopakovatelný zážitek. Bonus tohoto filmu je Fred Astaire.