Predátor z hlubin

42%
Predátor z hlubin
Predátor z hlubin
V Louisiana Bayou se skrývá něco krvežíznivého. Nikdy předtím neexistovalo něco takového. Mohutná, geneticky upravená a masožravá ryba čeří klidní říční vody a hledá nové oběti. Na břehu zanechává děsivou stopu, znetvořená těla, a místní lidé se pokouší odhalit, kdo nebo co za tímto masakrem vězí. Brzy zjistí, že nejde o obyčejného PREDÁTORA - tento lidožravý zabiják předčí všechny předchozí škůdce. Výplod vědy s hadím tělem může žít pod vodou i na souši, FRANKENFISH může pronásledovat lidi všude. Je rychlý. A má hlad.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
3
Nějaká geneticky upravená ryba způsobí pozdvižení v jednom malém rybářském městečku. Další zářez ekohororu v oblasti vodních tvorů v nízkorozpočtové televizní tvorbě. O žádný filmových majstrštyk se samozřejmě nejedná. Stále stejná šablona y ohromujícím (?) finálem. Originální název 'Frankenfish' ledasco naznačuje, avšak rozhodně se jedná o bídu z nouzí, která na zaplnění televizního programu zcela postačí. Jak by řekl Jan Werich: "To je blbý, to se bude líbit". Ryze televizní CGI efekty, výrazný humor, který však k zasmání není, gore efekty vcelku dobré a zábavné jen při vzpomínce na 80. léta. Předvídatelnost každé následující scény je doslova do nebe volající. Nezbývá tedy nic jiného, než polknout hořkou slinu a přistoupit k tomuto snímku oken shovívavým. V opačném případě se tomu ohromným obloukem vyhnout.
lamps
lamps
15 156 bodů
3.5
Jestli od toho někdo očekává více než jen samoúčelnou brutalitu, tak ať se tomuto filmu raději vyhne. První třetina je zoufale nudná, zbytek je jen směsicí krve, utrhaných končetin a stokrát ohraného klišé o smrtícím, zmutovaném megapredátorovi. Režisér se zřejmě rozhodl zaměřit nikoli na souvislé převyprávění děje, nýbrž jen na řadu nepředvídatelných a řádně krvavých úmrtí, které vygradují závěrečným zmasakrováním monstra, jenž mě opravdu pobavilo. Úplná ztráta času to zase není, ale z podprůměru se film nevyhrabe ani náhodou.

Dodatečné informace

Původní název:
Bayou (více)
  • USA Predátor z hlubin
  • USA Bayou
  • USA Frankenfish
  • USA Frankenfish - Criatura Assassina
  • USA Predátor z hlbín
  • USA Terreur dans les bayous
  • USA Terror en la bahía
Země původu:
USA
Rozpočet:
3 mil. USD
Čeština:
Predátor z hlubin je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch