S čerty nejsou žerty

87%

Komentáře a recenze 71

Dle počtu bodů
kawa
3 388 bodů
8.5
Zlidovělá pohádková komedie, která opět zvýšila konkurenci v televizi o vánočních svátcích. Prakticky jediná zdařilá filmová pohádka z 80 . let v klasickém znění s peklem a dobrem. Výborné hlášky a výkony herců. Místy jen pokulhává tempo a trochu laciná hudba.
pantak
pantak
3 367 bodů
10
Jedna z nejlepších pohádek,které kdy byly natočeny.Herecký koncert předních českých herců.Je to rebel,při zatýkání,tři vojáky těžce zranil,dva zhnoždil a jednoho zesměšnil!Bomba bomba prostě bomba!!!!!!!!!!
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9
Pro mě nejkrásnější pohádka naší kinematografie.Československo má nejkrásnější pohádky na světě !
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Krásná pohádka s komickými prvky.Plejáda českých herců.Jsou zde čerti,co se bojí peří.Spousta dobrých nápadů a vynikající filmové efekty.Souboj dobra se zlem.Celkem povedený film a dobří herci.
David Bátor
2 824 bodů
10
Nejlepší pohádka.
miza
miza
2 336 bodů
9
Krásná pohádka která pohladí na duši.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
9.5
Moc hezká pohádka, která se již stala naší českou klasikou. Dávají jí snad každý rok v televizi a myslím, že si to zaslouží i častěji. Pěkné
  • kostými
  • triky
  • peklo
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
8.5
Absolutně vynikající filmová pohádka s vynikajícími herci, Vladimír Dlouhý a Ondřej Vetchý, Karel Heřmánek nebo Petr Nárožný. Prostředí hezké, romantické a dojímavé vyprávění. Hlášky zlidověli a myslím, že tato pohádka je ukázkou toho, že se za malé peníze mohou udělat velké věci.
Evah
Evah
2 138 bodů
10
Snad úplně nejlepší vánoční pohádka, která v česku vznikla, mám ji daleko raději než Tři oříšky pro Popelku. Hudba skvělá, perfektní příběh na motivy Čertův švagr. Adélka je sice taková hloupoučká až to člověka štve, ale jinak není pohádce co vytknout, hláškami se film hemží a polovinu filmu bych snad dokázala citovat.