Rozpuštěný a vypuštěný

82%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Krupe
Krupe
2 275 bodů
9
Skvělý humor, dnes už bohužel skoro na vymření, podpořený skvělými herci. Dvojice Smoljak a Svěrák je zárukou kvality a skvělých dialogů.
Hare77
Hare77
2 051 bodů
8
Cimermanovština, jak vyšitá, na divadle vždy fungovala lépe, i když to je tentokráte Trachta. Jemný humor, převážně slovní, ale stále dobrý.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
9
Svěrák a Smoliak jsou legendární duo, které má na svědomí mnoho perel. Ani tento film není výjimkou, super hlášky, především scénář a dobří herci tvoří opravdu fajn komedii. Stojí za zhlédnutí, pobavíte se :)
pitryx
pitryx
1 262 bodů
8
Joo, Jára da to je moje. Ne že bych znal všechny hry zpaměti, ale skoro ano. Takže jsem tento filmík uvítal. Je skvělý, ale pan Brodský se tu buď fláká, nebo se sem prostě nehodí. Připadalo mi to jeho „herectví“ nevýrazné a suché. Přesto hodnotím jako hodně nadprůměrné a pustím si to znovu.
koudel
koudel
318 bodů
9
Tato dvojice scenáristů nemůže nikdy zklamat a ani v tomto případě se tak nestalo. Precizně vystavěné špílce jako na divadle. Překvapivě dobře do souboru cimrmanovských tváří zapadl pan Zahajský v roli inspektora Trachty a ani jsem pak nelitoval, že inspektora nehrál Zdeněk Svěrák
KarlosPHA
199 bodů
10
Velice bobavil a dělá to dál. Obsazení, příběh a sranda. Další můj milovanej!