Věřte nevěřte

74%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Už od mala jsem tento seriál hltal, i když jsem se u toho pěkně bál. Na závěr,když říkali co je pravda a co lež,tak jsem vždy utíkal pryč,protože jsem to nechtěl vědět. Dneska,když to vidím tak mi to přijde spíše úsměvné. Zpracování příběhu je hodně průměrné a polovině těch pravdivých příběhů nevěřím ani nos mezi očima.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
8
I když o kvalitě hereckých výkonů, kameře atd. se nedá téměř bavit, o tom to v tomhle případě není. Věřte nevěřte mě bavilo před dvaceti lety a i teď to má něco do sebe. Vedle Akt X to byla velká pecka té doby. Jonathan Frakes byl velmi dobrá volba a dal pořadu tvář.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
4
Jako dítě jsem tuhle show miloval a hodnoceno podle nostalgie by to bylo klidně na plný počet. Když se na to ale koukne člověk dnes, zapláče. A za meme value nedávám hodnocení.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Solidně napínavé, zábavné, koukatelné. Některé příběhy jsou opravdu tajuplné. Člověk se u tohoto docela i pobaví.
cjmafia
4 387 bodů
8
Tenhle seriál mi v mládi dokázal nahnat pěknou hrůzu, před nedávnem jsem se rozhodl že si pár dílů připomenu a nostalgicky zavzpomínám. Samozřejmě to na mě nepůsobilo tak jako před lety, ale atmosféra je stále skvěla, prostě jí tento seriál má svou. Jediné co mi na seriálu vadí, je to že pointa příběhu se dá odhadnou po pár minutách, ale to je naštěstí vše. Pokud bych se měl vyjádřit jestli věřím, že se příběhy skutečně stali, tak je to tak napůl, přece jen tam jde hodně vidět fantazie scénaristů. Určitě bych se nezlobil, kdyby byl tento seriál restartován, za těch pár let by mohlo být na světě mnoho nevysvětlených příběhů.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Věřte nevěřte, ale jako děcko jsem se u toho vážně bál. Na ten strašidelný obličej v zrcadle z jednoho příběhu asi v životě nezapomenu:D Dneska, s odstupem času už to takový efekt samozřejmě nemá, ale "průvodce" Jonathana Frakese můžu furt, bez něj by to ono nebylo.. :)
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
S pořadem jsem se seznámil v 97,když mi bylo 9 let a hned jsem se zamiloval.Každý díl už mám dávno zasebou a svůj čas co jsem obětoval Jonathanu Frakesovy nelituji.Velké dávky mrazení v mysteriózně/hororovým prvku,který má výbornou atmosféru.Postupem času se scénář velmi opakoval,ale pořád to mělo výborný hororový nádech.Působivý díl: 3x06 Děsivý komiks - HITCHCOCK IS BACK !!!
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9
Mysteriózně hororově napínavý seroš, u kterého se pěkně usíná bavíte se a začínáte věřit, že může být pravda něco neuvěřitelného a že možná opravdu nejsme ve vesmíru sami!
karlik4801
1 942 bodů
7
Seriál s atmosférou. Škoda amatérských výkonů v některých příbězích. Některé "pravdivé" příběhy byli vážně o ničem a u některých mi běhal mráz zádech, jelikož jsem na to koukal asi v deseti letech. Dodnes se sestrou řešíme jestli jsou ti příběhy pravdivé, nebo jde o výmysl režie. 3 hvězdy za to že jsem se jako malý bál.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
10
Miluju tento pořad.Dívám se na něj už od dětství a vždy mě pořádně napnul a přikoval k televizi.A od doby kdy ho uváděl Johnatan Freakes je to ještě lepší.Z toho chlapa sálá takové příjemné tajemno.100%.