Podraz

84%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9
Podraz je kult ve svým žánru a velká klasika 70.let s hereckými esy nejen v hlavních rolích v předních řadách Newman - Redford - Shaw,ale i vedlejší rolích,kde vše fungovalo na jedničku a nechyběla sebemenší chybička propracovaná do detailu,kdy herci nenechali Hillemu žhavou klapku!Výborný scénář,vybroušený střih a Hillova skvělá režie!V krásným tempu mi v žilách koloval hudební doprovod pana Hamlischa.(Někdy jsem čekal,že se Lonnegan podívá nahoru do okna..uff
Sarpele
Sarpele
2 434 bodů
10
Můj první a zcela zásadní film v životě. Film, na kterém jsem poznávala, co to vlastně film je. Poprvé jsem ho viděla zhruba ve třech letech, od té doby nespočtukrát. A když už jsme u toho, někteří lidé, jako třeba Paul Newman, by neměli umírat. A pro jistotu ani stárnout.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
8.5
Zlatá klasika - . Newman a Redford si úžasně sekundují v tomto skvělém filmu , který ani po létech nic neztrácí ze své přitažlivosti.
miza
miza
2 336 bodů
9
Herecký koncert Paula Newmana a R.Redforda.Americká klasika.
Miller
Miller
2 220 bodů
6
Rád bych vychválil řemeslnost filmu, ale ani ta nebyla ani dobově nějak extra. Dost průměrný film, u něhož absolutně nechápu hype.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
9
Jeden z nejlepších podvodnických nebo zlodějských filmů. Newman a Redford jsou prostě výborná dvojka. Vynikající herecké výkony, nápaditý a originální příběh, krásná (pro film velmi ikonická) hudba, prostě všechno. Velmi kvalitní snímek po všech stránkách - 9,5/10.
  • Newman a Redford v hlavních rolí
  • Nápaditý scénář
  • Velmi pohodové a příjemé sledování
  • Skvělá hudba
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
10
Nádherně natočeno, tenhle film je vpodstatě návod na fixlování:), dvojice Newman a Redford jsou fakt sehraní a scéna o finálním podrazu je opravdu výjmečná.
marvan
marvan
616 bodů
7.5
Dva z největších krasavcu Hollywoodu tehdy, kdo by neviděl...
Martina291086
Martina291086
239 bodů
8
Pro mě jediné velké mínus - Robert Redford... Nemůžu si pomoct, ale do tohoto filmu mi prostě nesedí...