Rabbits

68%
Rabbits
Plakát traileru

Tentokrát sledujeme jakýsi americký sitcom, v hlavní roli s králičí rodinkou. Naši králičí hrdinové sedí na svém potrhaném gauči. Mluví o divných věcech. Recitují a divně pochodují po místnosti. Do toho hraje velmi zlověstná hudba. Celé to nedává žádný smysl a přesto, přesto od toho nedokážu odtrhnout oči. (Filip Lizner, Kinobox.cz)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Uznávám tomu jistou fascinující, úchylnou atraktivitu, ale jinak se cítím dokonale nezasažen.
Fingon
16 886 bodů
2
Film je pohyb. FILM JE POHYB! Mám chuť za tohle Lynche zlynčovat. Za celých dvaačtyřicet minut se vystřídají pouhé čtyři pozice kamery, přičemž dvě z nich jsou pouze jednou se objevící prostřihy (na telefon a na dveře) a další dvě od sebe prakticky nelze rozeznat! Viděl jsem téměř všechny Lynchovy filmy, krátkometrážní i celovečerní a většinou se mi hodně líbily. Tohle je přinejmenším pro mně to nejhorší a hlavně NEJNUDNĚJŠÍ, co kdy Lynch natočil.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
2
Pravdepodobně si to ani nezaslouží pozornost. Možná to poukazuje na sitcomy, který falešnym smíchem připomínají svym hloupym divákům, aby nezapomněli, že koukají na něco zabavného. Když však slyšim ten smích publika v Rabbits, tak mam pocit, jakoby se mi skrz něj vysmíval sám Lynch, že se na tenhle random generátor slov dívám.

Dodatečné informace

Původní název:
Rabbits (více)
  • USA Rabbits
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění