Griffinovi

74%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9.5
Animák drsnej jako šmirgl papír,který si nebere servítky s nikým a s ničím. V posledních letech si u mě FG vybudoval takový status,že ho upřednostňuji i před Simpsonovými,protože zatímco Simpsonovi v posledních letech lapají po dechu,tak Family Guy jsou na vrcholu svých sil.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
6
Hm... Když jsem se dokázal pobavit u South Parku, chtěl jsem dát šanci i dalším animovaným seriálům. Ale tohle vážně nebude pro mě. Předvídatelné, neustále stejné, bez kontextu. Prakticky to, co jsou Simpsonovi posledních pár let, je tenhle seriál od začátku. A jestli to časem překonal, nemám v tuhle chvíli trpělivost zjišťovat. Zas tak prázdný můj denní režim není a Griffithovi mi leda připomněli, proč vlastně nemám rád seriály jako formát - jsou to dvacetiminutové záplaty času bez přínosu pro člověka. Když jsou ty záplaty dost zajímavé, jsem i já ochotný jim propadnout, ale Family Guy se mi jeví strašně vyprázdněný. 2 a 1/2
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Humorný a zábavný seriál. Nejvíce mě zaujalo to ďábelské batole.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
10
Dokážu pochopit místní hodnocení a nemám s nimi problém. Zatímco první série váhá a druhá si pomalu zvyká (a během těch dvou to většina lidí zabalí), od třetí dál je to nepřetržitá smršť nápaditých gagů pod sebejistou taktovkou, na které nelze zapomenout. Family Guy vypadá, asi jako kdyby se Zucker s Abramsem naučili kreslit a posunuli svůj absurdně gradovaný humor až tam, kde už by živí herci dodýchávali. Pro mě taková Bláznivá střela na (skoro) nekonečné pokračování. A spolehlivý tahák z jakékoliv deprese.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Naprostá špička mezi animovanými seriály! Všichni to srovnávaj s simpsonovejma. Je pravda, že základ je stejnej. Ale Family guy se s tim narozdíl od simpsonů neserou. Hromada hlášek a hlavně černý hůmor, který opravdu můžu. Simpsonovi jsou takovej slabej šálek kávy oproti family guy. Je škoda, že tomu lidi nedaj šanci a skončej po pár dílech. Seriál má pomalejší rozjezd ale po třetí sérii se to rozjede a postavy ( hlavně Peter a Stewie ) házej jednu hlášku za druhou. Serou mě ty kecy, že to je náhražka simpsonů a proto tomu dám odpad, tohle dělaj jenom největší tupci, který věděj hovno o tom, co to Family guy je a viděli možná 2 díly. Zbytek komentáře byl dost vulgární, tak ho mažu aby to náhodou někoho neurazilo. Ale prostě to vykrádačka Simpsonů není a je to boží seriál. Konec hlášení.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
5.5
Chvílema neskutečně trapný (bitka s kohoutem), chvílema koukatelný a vtipný...lze Stewieho nemilovat?:)
výfuk
výfuk
2 975 bodů
5
Tento seriál mně příjde o proti Simpsonům a Futuramě příliš dětinský. Seriál je celkem dobrý, ale o pár stupíňků horší než seriály od Matta Groeninga. Hlavně mě zklamalo hodně sexu.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
5
Asi ne prostě můj šálek kávy...
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
8
Vcelku sa na tento seriál teším.