Griffinovi

74%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Miller
Miller
2 220 bodů
7
Časem horší, a horší. Výborný momenty střídají neskutečný trapárny.
psico
psico
1 671 bodů
8
Další americká taškařice, úsměvné momenty a pocit že Petter Grifin je ten největší hlupák pod sluncem. K tomu se přidá touha batolete ovládnout svět a vznikne ¨z toho seriál který bojuje proti Simpsonovým ... a je třeba podotknout že obstojně :)
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
8
I když to v žádném případě nemá na Simpsonovy či Futuramu ale pořád se u toho dá vypnout a jen se bavit.Nejlepší je podle mě parodie na film Poltergeist a Stewieho "Všechno ti dávám".
Tomesek
Tomesek
212 bodů
4
Sorry ale south park je lepší
C3py
166 bodů
8
Simpsonovi akorát s více cool humorem
  • Dark Humor
  • Poslední série
radek-prokopius
radek-prokopius
151 bodů
10
Nechápu ten debilní zvyk dávat filmům či seriálům úplně jiné české názvy než mají v originále. Proč se Family guy nemůže jmenovat třeba Ženatej chlap? Nebo Rodinný typ? Určitě by to bylo blíž originálu než Griffinovi... Ale mít kámoše jako je Pítr nebo Qegmajr nebo psa jako je Brian, hned by byl život zábavnější... U Stewieho si nejsem jistej...Ale jo, bral bych ho taky, i když by to asi byl adrenalin. :o)
Lily-Rose666
79 bodů
9
Jedna z těch guilty pleasure, která člověka nikdy neomrzí. Miluju ten nekorektní a nechutný humor. A i když je to jedna velká hovadina najdou se i vážnější díly, kde má člověk na krajíčku :D Jen škoda že v novějších sériích už Stewie opustil od svého plánu zabít Lois a zmocnit se světa, jako zlosyna jsem ho měla nejraději.
Pedro8
39 bodů
9
Jako i v jiných kreslených seriálech je vidět vývoj - Stewie se dítěte, co nenávidí svoji matku dostane do úplně jiné role, kdy tak nějak nevím, jestli je trouba, buzna nebo prostě jen dítě ve světě dospělých. Peter je typický amík... Seriál plný stereotypů na max. Ale velmi zábavný :)
Aken
Aken
34 bodů
9.5
Svérázný humor, kterému žádné téma není tabu :)
Hug1111k
Hug1111k
14 bodů
10
Naprosto skvělí seriál doporučuji!