Červený trpaslík

89%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
evismaior
evismaior
4 254 bodů
9.5
Poslední žijící člověk Lister je špindíra s příšerným hudebním sluchem a slabostí pro kari. A lodní počítač mu ze všech členů posádky udělal holografickým společníkem zrovna jeho nenáviděného spolubydlícího tupého vlezdoprdelku Arnolda Rimmera. Pak je tu ještě podivný narcistický tvor, který se vyvinul z kočky, a hranatý plechový Kryťák. Jejich počínání s despektem sleduje duševně vyhořelý počítač Holly. Co na tom, že některé scénky už jsou na (či za) hranicí vkusu - mě to baví už pěknou řádku let:-)
kubas369
4 086 bodů
10
Tak tohle je pro mě Láska (s velkým L : ) )na celej život, a nevím jaký jiný komentář bych měl napsat tohle se nepohybuje na logické rovině ale je to vypálené hodně hluboku v mém srdci. Pokaždé když jsem moc unavený nebo smutný nemužu myslet nebo něco cítit tak si to pustím, stačí pár slovních přestřelek Listra a Rimmera s malou vše vysvětlující vsuvkou od Kriťáka a nechápavě nepřítomným výrazem od Kocoura = vše zlé je pryč a já si připadám jako nový člověk ( aspoň ušetřím za lázně nebo psychiatra). Jak pravý klasik „Jseš užitečnej jak automat na kondomi ve Vatikáně“. Pro mě naprostá jednička mezi seriály. No a už jsem zase sentimentální.
bidlobox
3 802 bodů
8.5
Ty britské komedie a parodie mě pořád dokola dostávají do kolen, no. :) A když je ta nešvindlovaná švanda prostě rozprostřená do televizní série nekonečné jako širé vesmírné dálavy, tím líp. Když bys u toho málem smíchy chcíp, tak řekni, jestli bys to típ! To by byl blbej vtip.
kery-
kery-
3 671 bodů
10
Přijdu si jako trouba tu něco rozepisovat, protože zdejší hodnocení mluví za vše. Vrchol britského humoru s dokonalými charaktery, se kterými se prostě smát musíte. Nyní nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky! (to je frajer)
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
10
Tenhle seriál bych si mohla pouštět stále dokola a nikdy by mě to neomrzelo. Naprosto miluju všechny hlášky, nejraději mám ale první série kdy na začátku Holly vždy hlásí co je nového. Zpátky na zemi je sice trochu slabší, ale další série to zase spravila.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
10
Seriál, který se vám dostane pod kůži a už tam zůstane na věčný časy.
Dafson
Dafson
1 999 bodů
10
Po RD už nikdy nebude nic stejné. Seriál, který buď milujete a nebo nechápete.
psico
psico
1 671 bodů
10
Tak tohle je můj favorit mezi seriály. Skvělý humor, situce, hlášky, charaktery ... Tomuhle se prostě nedá co vytknout. Na koleji před spaním povětšinou jelo tohle. Člověk se ani nemusí dívat, stačí poslouchat 10/10 mluvi za vše a plně si to zaslouží.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
Dá se dívat pořád.
FAT_YODA
FAT_YODA
1 510 bodů
10
Můj nejoblíbenější seriál. Proč? Mohl bych psát o skvělých postavách, světu, a tak, ale proč? Když jednoznačně nejvíc na tomto seriálu je humor! Nejlepší humor co znám a seriál je opravdu plný originální zábavy, která neztrácí tempo ani v posledních dílech. Doporučuji každému kdo se rád směje a i těm co ne. <3