Červený trpaslík

89%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
mattesak
1 205 bodů
10
Miluju to! Znám to nazpaměť a nestačí mi to! Tvůrci sázejí na to, že za 3 miliony let je možné prakticky cokoliv a od toho se taky celý seriál odvíjí. Inteligentní, anglický humor se střídá s tím nejčernějším, co si vůbec může přístupný sitcom dovolit (někdy možná zachází i dál). Lék na všechnu tu blbou náladu, co může člověk v životě potkat. Díly, kde Kochanská střídá Rimmera jsou (pochopitelně) slabší, ale i tak moje hodnocení neklesne pod 100%!!
scarecrow
708 bodů
10
Jeden ze seriálů, který neomrzí. Viděl jsem už mockrát a ještě mockrát uvidim. Příhody Listera, Rimmera, Kocoura a Krytona už znám skoro nazpaměť. Jednoznačně 100% za prvních 8 sérií. Zpátky na zemi už bylo trochu slabší a teď čekám na poslední sérii jestli se vrátí v plné síle.
Lukashyvl
588 bodů
9
Nejvíc kultovní seriál co mě napadá
Aya.chan
Aya.chan
557 bodů
10
Naprosto nepřekonatelná klasika, která bude v mém srdíčku mít vždycky své místo. Propojení scifi se situačnim humorem je naprosto neotřelí a dává proto našim hrdinům šanci zažít nevídaná dobrodružství. Celá partička z Červeného trpaslíka je naprosto k zulíbání a když se přidá ještě Eso Rimmer, tak je na světě zas o něco líp :-D Co musím opravdu ocenit, že krom 3 dílů 9. "série"které se nepovedly, si všechny díly včetně těch nových drží laťku tak vysoko, že vás neomrzí ani po Xtém shlédnutí.
Bori02
404 bodů
10
Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Ke konci to trošku ztratí na kvalitě, ale i tak je to pořád nadprůměrný seriál.
tyna-berbrova
270 bodů
10
Moje srdcová záležitost. Nikdy se neomrzí. Nemůžu se dočkat na další dvě série.
Markovel
250 bodů
9.5
Hodně dobrá britská komedie. Ke konci to sice jde trochu dolů, ale to se u seriálů dá čekat. Stejně patří mezi moje nejoblíbenější seriály
Icorio
235 bodů
9.5
Já prostě britský humor zbožňuju a výjimkou není ani tento seriál. Myslím že téměř všichni kdo mají oči se s tímto seriálem setkali a jestli je někdo takový kdo ho ještě neviděl tak ať to rychle napravi. Ano v seriálu je spousta chyb a příběhových skobrtnuti ale to mi v tomhle případě vlastně vůbec nevadí.
Mikulda11
Mikulda11
183 bodů
9.5
na tom jsem vyrustala..uzasny serial
Heart
175 bodů
8
Vynikající "inteligentní" seriál s dlouholetou zárukou kvality. Vedle How I met you mother patří k nejlepším seriálům poslední dekády. Všem, kteří ještě tento seriál neviděli, doporučuji podívat se alespoň na jeden díl a zcela jistě Vás tento seriál pohltí.