Teletubbies

29%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Teletubbies jsou opravdu příšerní tvorové,kteří svým děsem a křehotáním maximálně tak vystraší vaše děti. Každá tahle kreatura symbolizuje nějakou jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po zase Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. Pořad byl prý navrhnut pro děti,aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu a já si říkám,to jako vážně?
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
0
Tuto příšernost v produkci BBC TV je potřeba pečlivě ukrýt před dětmi - protože by se právem domnívaly, že dospělí jsou mentálně na úrovni hrabavého ptactva (přesně tak se totiž všechny čtyři různobarevné animované postavičky projevují). Jestli tento animák někdo vytvořil s cílem usnadnit si komunikaci s nejmenšími, tak střelil hodně vedle a jeho tvůrci by se měli omluvit (hlavně vlastním) dětem. Hrůza hrůz, těšící se oblibě především v anglosaském prostředí. Jediný zábavný moment v existenci Teletubbies nastal ve chvíli, kdy americký reverend Jerry Falwell, bývalý mluvčí American Moral Majority, veřejně odsoudil tuto takzvanou dětskou show s odůvodněním, že fialová postavička Tinky-Winky má představovat gaye, protože nosí dámskou kabelku(!), je fialová a nosí na hlavě trojúhelník, což obojí jsou symboly gay-pride (!!) a je ovšem naprosto nepřijatelné, aby předškolní děti měly jakékoliv povědomí o gay chování a zvykaly si na ně jako na společensky přijatelné (!!!).
Pete69
Pete69
30 255 bodů
1
Je to pro nejmenší diváky, kteří se teprve učí první slova a vnímají svět.. o to hůř, že Teletubbies jsou hodně bizární až úchylná záležitost. Když se ale člověk dívá na malé dítě, které to hltá, tak si musí říct: "Asi to něco do sebe má." Proto dávám štědrých 10%.
Fingon
16 886 bodů
6
Pro prťata *****, pro mně... mnohem, mnohem míň. Ale nedovedete si představit, jak na tom ulítavaly mé spolužačky v době, kdy už mohly legálně chlastat...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Takhle blbnout malé děti. Nic horšího už snad nemůže být. Na druhou stranu to ale děti baví.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
132. Najhorší seriál? To by som nepovedal. Je pravda ,žo to nieje žiadna sláva ,ale na tomto letel asi každý keď bol malý. A hlavne tento seriál je pre deti ,ktoré ešte ani nevedia poriadne hovoriť ,sakra! Tak prečo také nízke hodnonetie? Mňa negatívne názory nepresvedčia a preto dávam 5* a kľudne sa z toho aj poserte!
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 432 bodů
10
Guilty pleasure. A pro Karlose80: ano, opravdu jsem to sledoval ráno, než jsem se vydal na VŠ přednášky a nebyl jsem sám. Pravda, dost lidí to sledovalo s jointem, pak to teprve mělo ty správné grády.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
A neřikejte, že se vám to nelíbilo!!! xD Kdyť to je tak boží vymejvání mozků. Škoda, že jsem si to nenahrával, protože tohle bych chtěl někdy pustit mejm dětem. Takovouhle píčovinu jen tak někdo nevymyslí a to se musí ocenit! Takže čistejch 5 hvězd. ( neberte to moc vážně )
kubas369
4 086 bodů
0
Pokud chcete aby z vašich dětí vyrostli konzumní zombií tak je to seriál přesně pro vás.
kery-
kery-
3 671 bodů
0
Rychle dát odpad! a honem pryč!