Doctor Who

85%
Doctor Who
Plakát traileru

Doktor je mimozemšťan z legendárnej planéty Gallifrey, má trinásť životov a po každom úmrtí sa mu kompletne mení výzor. Spolu so svojou vnučkou Susan Foremanovou, ktorú kedysi zachránil z temných časov na Gallifrey, sa usadia so svojím strojom času zvaným TARDIS v Anglicku roku 1963. Dvom učiteľom v Susaninej škole sa však moc nezdá a tak sa ju vyberú prenasledovať. Vtedy sú nútený vstúpiť do TARDISU a spolu s Doktorom sa začnú sústavné dobrodružstvá po iných planétach v rozdielnych časových obdobiach. Navštívia rok 100 000 pred Kristom, Aztékov, Vikinsgkú éru, Trójsku vojnu a mnoho ďalších. Doctor Who je zapísaný v knihe rekordov ako najdlhšie vysielaný sci-fi seriál na svete.(matolas)





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Kultovní záležitost,která má už neuvěřitelných 54 let. Za tu dobu se vystřídalo mnoho doktorů a podle toho se samozřejmě odvíjela kvalita různých sérií. Přesto je každý díl velmi zábavný a plný humoru. Je zábavné sledovat vývoj seriálu a spolu s ním i speciální efekty.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
10
Perfektní série, která stále pokračuje a během desítek let předvedla mnoho doktorů. Každý doktor přinesl seriálu oživení a nyní se představila dokonce doktorka. Mnoho předmětů a situací bylo předlohou i pro další sci-fi seriály a filmy, třeba dalekové.

Dodatečné informace

Původní název:
Dr. Who (více)
  • Velká Británie Doctor Who
  • Velká Británie Dr. Who
  • Velká Británie Docteur Who
Země původu:
Velká Británie

Podobné