Mikeovo nové auto

78%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
I přesto,že má tento kraťas jen 4 minuty,tak dokáže ve výsledku pobavit více než kde jaká 90 minutová komedie. Mikeovo nové auto si opět zakládá na nádherné animaci jaká je Příšerkám s.r.o. vlastní a chytrém situačním humoru. Pěkné rozšíření mého oblíbeného světa.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 301 bodů
6
Nevím - vše, co mi vadilo na příšerkách, tu je, ale všechno, co se mi na nich líbilo, naopak chybí. Zasmál jsem se jednou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
I za takovou kraťoučkou chvilku mě tahle dvojka dokázala zase parádně rozesmát. "Chci zpátky svoje starý auto."
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Nádhera. Sranda. Úžasné.
bidlobox
3 802 bodů
8.5
Pixarovský kraťas z roku 2002 vypráví story Mikea Wazowskiho (hraje Billy Crystal), který se stal jedním z nejlepších sběračů smíchu pro společnost Příšerky s.r.o. a získal tím i lepší finanční ohodnocení. Tudíž se jako obrovský milovník aut rozhodne investovat své nově nabyté finance do zbrusu nového vozu; dokonalého korábu silnic nacpaného jen tou nejmodernější technikou. A co by to byl Mike za kamaráda, kdyby nesvezl svého nejlepšího přítele Sullyho (John Goodman) do práce... Humorný příběh, který se zrodil v hlavě Petea Doctera ještě před Příšerkami s.r.o., byl po jejich natočení realizován a objevil se pak jako jeden z bonusů na DVD s tímto celovečerákem.
Evah
Evah
2 205 bodů
10
Moc vtipný krátkometrážní film, Mike si koupil nové auto a chce ho ukázat svému nejlepšímu kamarádovi, bohužel ho však zatím nedokáže ovládat a dost s ním bojuje.
Jonák
Jonák
1 725 bodů
8
I když tento krátkometrážní snímek trvá jen 4 minuty, tak mě vcelku dokázal rozesmát. Pro mě, jakožto pro fanouška celé Příšerky s.r.o série je tento "bonus" rozhodně fajn, a už jen díky své opravdu krásné animaci a humoru v těchto 4 minutách stojí za zhlédnutí.