Mission: Impossible – Ghost Protocol

77%

Komentáře a recenze 58

Dle počtu bodů
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Brad Bird přešel od animovaného filmu k hranému a návrat Ethana Hunta se mu skvěle povedl, myslím nejlepší díl celé série.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Bože, kdo měl za úkol vybrat do filmu hláškujícího agenta a rozhodl se obsadit dementa Simona Pegga, který je trapnost sama skoro po celou dobu filmy. Jinak film, jak se říká, nic nového pod sluncem. Za zmínku stojí snad jenom bitka na "pohyblivém" parkovišti, která bohužel skončila dalším esem z rukávu nesmrtelného agenta Hunta. Nový koncept BMW byl ovšem luxusní.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Jsem maximálně spokojenej. V Ghost protocol zůstalo všechno co se mi na předchozích dílech nejvíc líbilo. Akce střídá akci, o napětí neni nouze a jestli je někde nějaká nesmyslná škvíra co má jen zaplácat čas, tak si toho ani nevšimnete, protože Ethan se žene do cíle nehoráznym tryskem a prostě neni čas zjišťovat kdo je kdo :). O těch super hračkách který mi naopak chyběli třeba u posledního Bonda ani nemluvim. Pegg byl příjemný zpestření a o srandu bylo hlavně díky němu postaráno. Nedá se nic, než jen doporučit. 80%
Floridsky
4 376 bodů
10
Nejlepší díl, dokud nepřišel Fallout. Ale i tak krásné 2. místo. Naprostá bomba, zvlášť sekvence na Burj Khalífě nebo v Kremlu.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Pokud máte alespoň trošku rádi tuto sérii. Tak již čtvrtý díl vás jistě může jen potěšit. Opět se vrací náš starý známý Ethan Hunt. A jeho mise se bude tentokrát komplikovat více než dříve. Musí se absolutně spolehnout na svůj, perfektně sehraný tým. A splnit nesplnitelnou misi. Opět výborná zápletka, hi-tech vychytávky a týmová spolupráce. Pro mě nejlepší díl série.
kubas369
4 086 bodů
6
Slušný průměr který asi nikoho neurazí ale mě rozhodně nenatchnul, největší průser je zcela nevýrazný až trapný záporák. Celkově řečeno je to docela nudá s pár slušnejma scénama o konečný bitce škoda mluvit. Slabší tři.
slord
slord
3 832 bodů
10
Od infiltrácie Kremľu, po lezenie na najvyššiu budovu sveta až po naháňačku za kufríkom v Indii, to je štvrté Mission: Impossible, výborna žánrovka, ktorá šlape od začiatku do konca. Tímová synergia je na jednotku, akcia je premyslená, nápaditá a srší z nej adrenalín a napätie (celkovo sekvencia v Dubaji dokonalá), využitie rôznych Hi-Tech hračiek potešilo a k tomu ešte veľká dávka nadsázky s humornejším podtónom. Brad Bird ukázal svoje kvality, a filmu dal to správne korenie, vďaka ktorému sa k nemu vždy rád vraciam.
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Celekm mne film zklamal a to jak po příběhu ten jen určuje jiné pěkné prostředí pro akci a i scénář je tak zmatený že to víc nejde konec je podivný ale dostane vás atmosféra herecké výkony hi tech hracky a tak typický Mission Imposible.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Tak první promítání nově zrekonstruovaného kina v Kroměříži za 40 milionů korun a první projekce M:I-4!Proč váhat?Dobré titulky naznačují,že půjde o dobré řemeslo Brada Birda a začínající stopáž v prostředí české republiky jsem patrně nezaznamenal,můj názor je změnu s Dubají na začátek filmu,kde bude divák pohlcen s kamerovými kousky mrakodrapu tak akce v prostorách 100týho patra.Český herec Pavel Kříž jen přelétl a ani nic pořádnýho"neochutnal".Tom Cruise na akční řemeslo pořád má a celkem mu to slušelo!Scénář se mi,ale nelíbil a některý hlášky(docela hlasitý smích v kině)mě nebavily.Film má pozitivní energii,ale musím říct,že ke koncu už energie odcházela a já jsem se více těšil až to skončí a půjdu na hovězí steak v La Fresca**** do mé oblíbené restaurace.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
8
Mission: Impossible se dostává do roku 2011 a je to vidět. Neodsuzuji dřívější díly, ale tohle je prostě skvělý „start“ další éry. Sympatický tým na gradující misi je zaručeným klíčem k trvalému úspěchu. Filmový štáb má na co být hrdý, těším se na další díl.