Mission: Impossible – Ghost Protocol

77%

Komentáře a recenze 58

Dle počtu bodů
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
7
Tak nějak slabší finále
Edward
Edward
2 481 bodů
9
9/10
farb
farb
2 064 bodů
8
Brad Bird zabodoval a natočil akčňák roku! Dokonale sehraný tým, humor, hi-tech udělátka a parádní akce (Burdž Chalífa vede). Ze začátku jsem se sice trochu bál, ale pak to nabralo neskutečný otáčky a já se bavil, jako už dlouho ne. A právě proto chodím do kina!
karlik4801
1 942 bodů
9
Úžasně akční a pro mě dosud nevídané. Když jsem šel do kina, říkal jsem si, že to bude zase nějaký tuctoví akčňák, možná pořádná blbost. A teď? Pět zasloužených hvězd. Viděl jsem Sawyera, i když bohužel v malé roličce. A to hlavní, objevil jsem a zamiloval jsem si Jeremyho. Přímo skvělé akční a zajímavé scény. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.
myllyn
myllyn
885 bodů
9
Ethana Hunta žeru už od prvního dílu, jeho dechberoucí kousky patří k této sérii jako protřepat nemíchat k jistému jinému agentu jejího veličenstva. výbuch v kremlu nádhera. scéna ve vězení dobré ale to na mrakodrapu? bomba! Ethan je v nejlepší formě...
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
10
Tom Cruise, tak jak ho všichni dobře známe a máme rádi. Páté pokračování Mission Impossible se po letech vrací opět do Prahy (Praha sice není Praha a zahrála si tentokrát na ruský Kreml, ale stejně jako v prvním dílu této akční podívané jsme opět zpátky). Film přináší opět to, po čem u Toma toužíme - film plný akce, plný humoru, skvělých hlášek, kamery, hudby a úchvatné podívané. Pokud navíc vidíte film na obřím plátně kina IMAX, je pohled zcela dokonalý. Dubaj, Indie, písečná bouře, prostě každý záběr působí skvěle a divák je tak vtažen přímo do dění a samotné akce. V televizi nic nevynikne tak úchvatně jako v kině, takže, kdo zaváhal, bude si muset počkat až na nové pokračování Ethana Hunta :o) Už se nemohu dočkat na blížící se premiéru nového pokračování ;o)
javor6
javor6
530 bodů
4
Váhal jsem mezi 2-3. Ten film není špatný. Nicméně je to loutkové divadlo, ve kterém je jakýkoliv pokus o emoce zahrán strašně křečovitě. Cruise umí dobře lítat, ale herecký výkon předvedl na úrovni zadku nosorožce. Plno nápadů už řekl POMO a další. Stopáž je dlouhá, mělo to končit v Dubaji. Navíc film ničí plno nelogičností a umělých pokusů o lidskost. Vším člověk tak nějak prolétne a na konci už se kouká na hodinky, kdy to konečně skončí. No a ten závěr na molu? Zabije to celé. ... stala se docela zajímavá věc. Na začátku jsem tomu dal 3 hvězdy, ale když své hodnocení čtu znovu, je mi líto, pane Hunte. První díl byl slušným rozjezdem, druhý díl by se měl smazat z historie kinematografie, třetí díl byl vrcholem a ten čtvrtý jen matnou dojičkou kinosálů... proto, ještě jednou pane Hunte. Vaše nesplnitelá mise zůstala nesplnitelnou... - ** maple6
Batista
Batista
445 bodů
8
Pěkný akční snímek.
RionFX
RionFX
22 bodů
9
Tenhle film je podle mě nejvíc kreativní ze série MI. A mnohé akce nezapomenete. Nikdy nedávám 10/10 takže vyplívá že MI Ghost protocol je jeden z mích nejoblíbenějších filmů vlastě tady není ani jedna část kde bych si řikal "nepřišlo mi upozornění z instagramu?" Ještě chci dodat že postava Benjiho velmi dobře a vtipně zahraná ale umí zahrát i vážnou scénu. U MI je hodně důležité to že Tom Cruise většinou dělá kaskadérský kousky IRL a sám. Takže doopravdy lezl na Burj khalifu!