Thor

74%

Komentáře a recenze 85

Dle počtu bodů
Veronika Rada
Veronika Rada
927 bodů
6
Ta doba před kterou toto vzniklo je znát, víc než u jiných filmů z tohoto univerza.
Pavliss
Pavliss
905 bodů
7
Jinak film se mi moc líbil, bál jsem se toho celkem, že to bude takové divné, ale byl jsem příjemně překvapen.
myllyn
myllyn
885 bodů
9
první film z trilogie filmů o bohu hromu a blesků Thorovi. Prvního se chopil překvapivě Kenneth Branagh a marvel ukázal, jak odvážný a riskantní tah se může vyplatit. Thor vstoupil do dvorany nejúspěšnějších hrdinů od marvelu a když se pak objevil v avengers, tak to nemělo chybu.
Adam Fantasy
Adam Fantasy
526 bodů
9
Jsem jednoznačně v té menšině komu se první Thor líbí. Nebál bych se říct, že dokonce i první a hlavně poslední dobrej Thor. Ostatní už mě tolik nezaujali. Sice ano - třetí Thor s podtitulem Ragnarok se mi líbí také, ale ten první je pro mě taková srdcová pecka, která se už později bohužel neopakovala (když nepočítám šedivou nudnou záležitost zvanou Thor: Temný svět). Nejde o masterpiece a ani o něco z čeho bych byl z pohledu scénáře odpálen, ale abych řekl pravdu - fungovalo to na mě.
erteple
erteple
67 bodů
7
Od superhrdinů člověk tak nějak očekává, že uvidí, jak drtí obyčejné smrtelníky. Thor je celou dobu buďto sám obyčejný smrtelník, nebo bojuje s jinými bohy, polobohy apod. Snad bude v Avengers lepší.
vlastimil-burian
60 bodů
9
Vynikající. Moc jsem se bavil. Dostavila se i nejistota, zda se postavy dožijí závěrečných titulků.
SVOB
52 bodů
7.5
Díky Hemsworthově podání Thora to vypadá, že v Avengers by nemuselo všechno charisma sálat jen z Downeyho Iron Mana. P.S: Shakespeara neřešte, možná tam je, možná tam není, možná jen Brannagh umí dobře servírovat patos.
ruzena-burianova
16 bodů
9
Moc se mi to líbilo.Byl to velmi akční film se spoustou efektů se zajímavými postavami.
Smazaný uživatel
0 bodů
8
Filmy s Iron Manem a Captainem Americou se mi sice líbili o něco víc, ale i Thorovo sólo stálo za to. Jen škoda, že tam nebylo trochu více akce.