Thor

74%

Komentáře a recenze 85

Dle počtu bodů
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Asi někdo od Starka :D
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Sice má skvělou stilyzaci ale například s hlavní postavou se moc snepřísníte, Skvěle zahraná ro le Anthoniho Hopkinse snad ani nemusim zmiňovat.Co zamrzí je že film ve 3D zobrazení je velká bouda film se odehrává ve tmavých místech a 3D efekt je prakticky minimálně znát a marvel samozřejmě do filmu nalil ňáké ty milionky takže efekty jsou povedené ale jinak nic moc nečekejte.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9
Nahlédnutí příběhy Thora je začátek Avengers, toho velkého velkofilmu. Je dobré vědět kde a jak se ti hrdinové vzali. Thórův příběh je stejný jako každý jiný a jeho sledování v Blue-Ray verzi mě dosloval ohromilo. Velmi mě bude zajímat pokračování, který bych si v kiě nechtěl ujít. Líbilo se mi propojení odkazující na Iron Mana, Avengers, Hawkeyeho, i Hulka. Velmi se těším na další filmové Marvelovské dobrosružství a i na starší dobrodružství, které jsem ještě nezhlídl.
roque
roque
2 923 bodů
8.5
Super marvelovka, která potěší, ženy tedy více. Děj sice né nijak převratný. Opět téma předělání, poučení rozmazleného synáčka, dědice, který se na konci polepší. Ale stejně se mi to docela líbilo.
  • sexy Chris Hermworth
  • triky
  • kostými
  • žádná převratná dějová myšlenka
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
6
Išiel som na ten film so zlou náladou, pretože komiksové adaptácie sa mi nepáčia, Kenneth Branagh ale dokázal z príbehu vyťažiť a vytvoril tak priam pratchettovsky rafinovanú zábavu.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 271 bodů
6.5
Tak po iron manovi, se nám tu poprvé představuje i Thor v celé své kráse, nafoukane princatko které musí dospět.. Příběh je velmi originální,po scifi s iron manem tu máme fantasy s thorem.bohuzel za mě nic moc, ano pasáž s obry a na asgardu je povedená, pak dej na zemi už je slabší.. Loki naprosto zdařilé zahrana Tomem a thor velmi dobře záchrany Chrisem, a, finální bitva, je tu ne úplně nudná, ale také nic svetoborneho.jako samostatný fil 65 procent. V rámci MCU 75 procent protože jde přeci o představení Thora boha hromi, jako takového
farb
farb
2 064 bodů
7
Skutečně fajn film s velmi příjemnou atmosférou.
karlik4801
1 942 bodů
10
Mystický superbůh z komiksů, ano film se povedl na plné čáře. Efekty, Chris Hemsworth. Na film nejvíce určitě nalákali Portman a Hopkins a nikdo nemohl litovat. Pro fandy komiksu asi to nejlepší co z toho mohlo vzejít. Jen mi vadila zbytečná postava kterou ztvárnila Kat Dennings. Scény zabavily a akce byla také dobrá.
wop
wop
1 716 bodů
7.5
Zábavná, barevná podívaná, ve které si lze kromě monumentálních speciálních efektů vychutnat i ponuré Shakespearovské drama v podání Hopkinse, Hemswortha a Toma Hiddlestona. Jen škoda že na naší zemi se toho až tolik neděje. Taky si nemůžu pomoct, ale jakkoli jinak Natalii Portman zbožňuji, tady mi nějak neseděla.