Vřískot 4

67%

Komentáře a recenze 43

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Nedostižný zabiják, neschopní policajti, stupidní oběti a scenář plný ohraných klišé scén. Tak asi takhle bych to popsal, ale celkově se na to dalo koukat, jenom nečekejte nic novýho. Hayden Panettiere je krásná a nevim, který hovado jí vymyslelo tenhle účes.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 409 bodů
4
V kontextu vřískající série je to díky všem možným narážkám velmi zajímavé dílko. Ale jako samostatný film to bohužel moc dobré neni. Pouze pro fanoušky.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Tady jen vysvětlím svoje hodnocení. Film je fajn, film ve filmu a závěr je taky povedený. Ale přesto můžu jen plně souhlasit s místním hodnocení. (tj. 64%). Což je na pomezí mezi 3/4*. Ale díky (IMHO) velkému hluchému místu které má cca 15 minut jsem se rozhodl pro 3*.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
10
Líbila se vám původní trilogie ? Pak je tento film povinnost. Rozhodně přesahuje 2. a 3. díl a téměř se vyrovná 1. části. Zapomeňte na pravidla z původní série. Přichází nové desetiletí a přináší nová pravidla hry. Kdo zemře ? Kdo bude žít ? Kdo je ten psychopat v masce ? Je sám nebo je to celá parta lidí ? A proč sakra vůbec vraždí ?
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
7
Za mňa super pokračovanie. Keďže trojka ma vôbec neohúrila a skôr sa iba vezie na vlne hypu ktorú spôsobili prvý Scream. Ale toto bolo zaujímavé sledovať. Vraždy sú super, herci tiež a aj humornú stránku to ma dobrú. HODNOTENIE: 7/10
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Scream 4 je velmi dobrý pokračování a nejlepší pro tuhle sérii,kdyby byl tenhle díl poslední.Končit se má v nejlepším a to by Wes Craven splnil.Scénář trošku naivní a na konci překombinovaný,chtěl bych se vyjádřit hlavně nejlepší pasáži a to byl ZÁVĚR.Velice působivá scéna Emmy Roberts a její masochystické záběry(scéna s nožem do ramene,byla velmi dobrá),velmi pozoruhodná postava Courteney Cox.Propletenosti děje,se rozsukovali v divákově nabaženosti v celé kráse,ale působivý závěr nepomůže zbytku podprůměrného hororu,které se tváři Hitchcockovsky,ale Alfred se jen v záhrobí nudí.Ani jediná důvěřivá postava mezi vyšetřovateli (policie),kde to zachraňovala Cox,prostě jsem těm všem loutkám na place nevěřil.Litry krve,střeva bijící do očí,nijak neviděsí a divák je okraden o hororový požitek (mrazivost,tísnivý strach) - jen ochutná vyvražd'ovačku,která je nyní novodobím hitem - což je škoda.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
0
Presne takto by vyzerali všetky tie tuctové americké béčkové horory, kde skupinka tínežerov... hádam tú schému pozná každý. Od Vreskotu ich odlišuje len nie tak mastný rozpočet. Craven síce asi niekde o postmoderne čítal a preto tie prvky neustále cítiť, no film postmoderný nie je. Opakuje sa v ňom to isté, čo bolo v jednotke, dvojke a trojke. Neprináša nič nové, v záverečnej scéne sa dalo očakávať šokujúce odhalenie, lenže... to isté bude aj päťke, šestke, sedmičke.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
7
Mám tuhle sérii rád a když dostanu tolik nápaditých vražd, které lomcují ve scénáři destrukce samotného žánru a posunuje se na novou úroveň zvanou remake a polemizuje s ní napříč celým filmem a chytře využívá různé postavy, tak je sakra fajn podívaná. Nemusí to být nejostřejší tužka v penále, ale je to oddech a to přesně u slasheru tohoto typu hledám. Navíc je tento díl více odkazován na jiné série, hláškuje se tady podobně, jako v prvním díle a finální dvacetiminutovka je lahoda. Jen jsem doufal, že to skončí o trochu dříve a nejsem vůbec fanouškem toho dotáčkového konce. Bylo by to naprosto ideální ukončit v jistou chvíli. SICK IS THE NEW SANE
Duffman97
Duffman97
1 616 bodů
10
Oproti trojce milé překvapení.Opět se vrací strašidelná atmosféra,stará skvělá parta a hlavně Ghostface.A opět chce hrát známou hru s horory,telefonem a nožem.Skvělý návrat a bohužel Wesův poslední díl.
Schovánek
Schovánek
1 106 bodů
6
Asi nejhorší díl z celé série.