Resident Evil: Afterlife 3D

55%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Korben
Korben
965 bodů
5
Skoro stejná blbost, jako dvojka, ale tady mi to zachránilo 3D. Na druhou stranu mi přišlo, že Andersonovi hodně docházej nápady, protože celkvoě vzato se tady vlastně moc nestane. Ale zase mě potěšilo, jak na konci odkazuje na čtvrtý díl hry.
scarecrow
708 bodů
6
Tohle bylo už o něco horší, Přišlo mi to jako díl dělaný hlavně pro 3D efekt. Aspoň se pořádně představil Wesker, kterého prostě nejde zabít. Ale to už člověk zjistil v předloze. Ale jinak to byl asi nejslabší díl série.
Branduff
Branduff
240 bodů
2
Celá série měla skončit 3 dílem. Šílený začátek čtvrtého dílu, zdlouhavý děj, hrozné postavy (Redfield jenž má nejlepší výcvik je tu zastíněný sportovní hvězdou ? wtf ?) a ještě šílenějším zakončením ..... Vždy jsem jsi myslel že nejhorší věc co RE nabízí je operace raccoon city než jsem viděl tohle.
Robert Neville
175 bodů
2
Anderson si zaslouží alespoň jeden potlesk za akční scénu ve vězeňských sprchách - málokdy se totiž vidí akční scéna se stopáží 20 vteřin na ploše zhruba 10ti minut, během kterých si klidně skočíte na záchod, uděláte kafe, najíte se a poklábosíte s přítelkyní po telefonu. Pokud tuhle variaci na důchodce v parku překousnete a zůstanete až do konce, doporučuji mít po ruce papír, tužku a láhev Jamesona, protože jinak vás překombinovaný konec přetáhne Millou po zádech. Po výborné trojce se Resident válí v bahně a hledá zbytky své důstojnosti.