21 Jump Street

78%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
5
Hláška: Zack: "Vypadáš dost staře - propad jsi nebo tak něco?" Jenko: "Ne. Vypadáš dost mladě - přepad jsi nebo tak něco?" - 50%.
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Spolu se sousedskou hlídkou nejlepší akční komedie roku!!
kubas369
4 086 bodů
8
Parádní záležitost je to ujetá blbost ale tak neuvěřitelně vtipná blbost že ještě teď mě bolí břicho. Jonaha Hilla ani Tatuma moc nemusím ale tady jsou doopravdy skvělý. Pohodový filmek na pohodový večer nic víc nic mín. Tohle mi prostě sedlo.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Podle mě jedna z nejlepších akčních a krimi-komedií. Příběh je tak stupidní, že mu člověk ani nic vytknout snad nemůže a humor je opravdu určený pro teen věkovou skupinu. Určitě si to nepředstavuji jako nějaký rodiný film. Je to určené vyloženě pro teenagery.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Nečekal jsem dost,ale dostal jsem mnoho.Celý průběh velmi silně táhl Jonah Hill,kde předváděl herectví po celou stopáž,to se ale nedá říct o Channing Tatumovi,který dle mého názoru předváděl "make-up".Ice Cube není špatný herec,ale tahle role mu moc nesedla (jsem názoru,že kdyby dostal více prostoru mohlo to dopadnout lépe).Scénář nebyl špatný.Začátek filmu se táhnul na 3*,ale potom to začalo být "flow" a nejdu pod 4*.Překvapení roku! ps: Proč si Q.Tarantino vybral J.Hilla do svého westernu (NESPOUTANÝ DJANGO) ? Co na nás ten "maniak" opět chystá ? :-)
Ombak_Penari
2 764 bodů
7
Velmi příjemná oddechovka, ačkoliv k dokonalosti něco chybělo. Trochu vychytanější humor, trochu lépe fungující chemie mezi ústřední dvojicí, trochu... ode všeho trochu, ale ve výsledku film pobaví dobře. Pokračování se určitě nebráním. Jedna hvězda za dokonalé dvojcameo v závěru filmu.
FiL44
FiL44
2 649 bodů
8.5
Jeden z nejvtipnějších nářezů poslední doby. V některých momentech sem i brečel smíchy. Ústřední dvojice byla hodně fajn a slabší scénář zachraňovali fak suprový vtípky s takovou kadencí, že by to stačilo minimálně na dva filmy. Zasloužených 85%. A proč to neběželo u nás v kinech moc dobře nechápu, když tam hraje i Johny Depp. Pecka
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
Kuca25
2 132 bodů
10
Já tenhle film zbožňuji. Neustále přemýšlím, 4 hvězdičky nebo 5. Ale když si uvědomím jak se u filmu vždy dobře bavím musím dát těch pět. Vždyť mít skvělý pocit po shlédnutí nějakého snímku je to hlavní. Mám velmi rád teenage komedie s 90. let minulého století, hlavně kvůli tomu že oni mi ukazovali jak to bude na střední vypadat. Od té doby my však přišlo že teenage komedie, těch pár co jsem viděl šli do kopru. Ale pak je tu 21. jump street, který sice není úplný zastánce téhle skupiny jako třeba prcičky, ale také se odehrává na střední a je to neuvěřitelná zábava. Tatum a Hill jsou spolu dokonalý. Troufnu si tvrdit že lepší herecké duo jsem nikdy neviděl. Oba se tak skvěle doplňují. Příběh je jednoduchý, ale přímočarý a strašně zábavný. Film je prostě jedním slovem zábavný. Vždy si ho rád pustím a vím že vždy mi zvedne náladu. P. S. původní seriál jsem nikdy neviděl.
farb
farb
2 064 bodů
7.5
Nakonec velmi milé a zábavné překvapení. A nejen díky tomu božímu cameu.