Looper: nájemný zabiják

74%

Komentáře a recenze 60

Dle počtu bodů
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Stylově laděné sci-fi není zklamáním. Nečekal, že by se z toho vznikl nějaký blockbuster jako Počátek a proto jsem to bral zpočátku s rezervou. Jsem rád, že mě Joseph Gordon-Levitt mile překvapil a já mohl jsem strávit příjemný večer při sledování tohoto snímku.
pantak
pantak
3 367 bodů
8
Kvalitní sci-fi.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Výborný Gordon-Levitt - průměrný Willis (nedostal mnoho prostoru).Běžte na LOOPER jako na nenápadný, "levný" sci-fi s lákavým posterem, než na "nový POČÁTEK" z dílny Christophera Nolana - a budete nadšeni.LOOPER je velmi originální (poslední doby) akční snímek, který si na nic nehraje (BATTLESHIP), nečerpá z vlastního srdce (RESIDENT EVIL: ODVETA), nedělá vše pro komerční úspěch (OCELOVÁ PĚST), ale vytváří obraz z lásky a nepotřebuje všechny přemrštěné gigantické motivy, ale dobrou Johnsonovu práci (s herci) a dobrými základy v režijním křesle.Žádná vyumělkovanost, ale cílený filmový zážitek.
kknk2
kknk2
2 979 bodů
8
Rian Johnson zrealizoval nápad velmi dobře. Komplikovaná zápletka má jednoduché řešení, výraznou dobu nevíte, co čekat. Sci-fi budoucnost je vysvětlena tak akorát pro potřebu děje. Looper ve všech stránkách vyniká, navíc sympatizuji s hereckým obsazením a Johnson mě zatím nikdy nezklamal.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6.5
Musím říci, že jsem od scénáře čekal mnohem více. Navíc, někdy příběhu vůbec nerozuměl. Ale jinak to tak špatné nebylo a ani tak mi to nevyhovovalo jako mé představy.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7.5
Celkem pěkný scifi film s Willisem.Odehrává se ve fiktivní budoucnosti.Akce tady však také nechybí.Je to takový docela povedený akční-scifi film s Brucem Willisem v hlavní roli...
farb
farb
2 064 bodů
9
Looper je inteligentní, svěží a nekompromisní biják se skvělými herci, který mi poskytl ohromný emocionální zážitek. A na časové paradoxy seru.
karlik4801
1 942 bodů
7
U Loopera jsem zažil zase něco nového. Cestování časem si každý vybaví jako skvělou věc, v Looperovi je tomu ale jinak, temnější podání je fantastické. V hlavní roli je navíc můj, za poslední dobu, oblíbený Joseph Gordon-Levitt. K tomu kráska Emily Blunt a nejlepší akční herec současnosti v nejlepších letech Bruce Willis. Vznikne z toho skvělý film, s nejlepším výběrem herců, které mohl mít.
mattesak
1 205 bodů
6
Nějak mě to nenadchlo a v polovině už ani moc nebavilo. Tři hvězdy za scénu s prvním "utečencem" a za ... já už vlastně ani nevím, co se mi v tom filmu líbilo. Průměrná žánrovka, nic světoborného.
Pajmen
1 204 bodů
5.5
Bruce Willis a Jeff Daniels film táhnou. Jsou nekompromisní a nesympatický - prostě skvělí záporáci. Pak jsou ale části filmu, kde kvalita prudce klesá a najednou jsem se díval na béčkové sci-fi. Ani se nedivím, že kolega sedící v kině vedle mě usnul.