Zombieland

77%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Konečně pořádná zombie-comedy:-D
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Naprostá šílenost, zhovadilost, ale v tom nejlepším slova smyslu. Tento snímek mě chytl a už nepustil. Naprosto dechberoucí míchanice hororu a komedie s pořádnou dávkou jak krve, mrtvol, zombí, tak na straně komedie vtípků, hlášek a hlavně zábavných situací. Postavy jsou skvěle napsané a výborně obsazené. Woody Harrelson "ruluje", tohoto herce jsem měl vždycky v oblibě a vždycky jsem si ho představoval v takovýchto rolích frajerů. Ostatní herci mu zdatně sekundují. K tomu všemu hraje skvěle vybraný rockovo-metálový soundtrack (úvodní titulky se songem Metallicy For Whom The Bell Tolls nepřekonatelný). Jedinou výtkou je snad poněkud krátká stopáž, protože bych na to vydržel koukat klidně o hodinku déle.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8.5
Pro mě je Zombieland určitě ta nejlepší hororová komedie se zombíkovskou tématikou. Můj oblíbenec Woody Harrelson, jako nelítostný zombie (natural born) killer, ten si film zaručeně užíval, to bylo prostě vidět. Omlouvám se všem, ale tohle bylo o moc lepší, než Soumrak mrtvých, říkejte si, co chcete.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Jop, tahle čtveřice herců z tohoto filmu udělala hit. Vzali něco co lidi v poslední době milují zombí-apokalypsu a udělali z toho komedii která není trapná, ale naopak zábavná. Konečně!
kubas369
4 086 bodů
8
Možná ne tak vtipný jako Soumrak Mrtvých přesto ale s rozjetým a naprosto cool Woodym, ktrerý nenechává nikoho na pochybách, že na podobné blbosti je on naprostý machr.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Příjemná oddychovka,která mě vůbec nenudila.Kratší stopáž,oblíbené prostředí a výborná zábava.Mě tohle bavilo víc než Soumrak mrtvých. *I přes kratší stopáž nejde o jednohubku.*
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
9.5
Podle mě se jedná o nejlepší zombie film všech dob. Jesseho pravidla zobrazená ve filmu nemají chybu. Pan Woody Harrelson se v roli zabijáka zombíků vyloženě našel a dává do ní celý srdce. Seriál se stejným názvem bohužel na film nenavázal.
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
8
Po hromadě nepříliš pozitivně laděných filmech o zombie apokalypse tu máme konečně i vcelku normální komedii, která naštěstí ještě tak úplně nehraničí s parodií. Hlavním hrdinou navíc není úplný drsňák, ale totální introvert, čímž je snímek zase o něco více originální. Malá parta hrdinů má mezi sebou skvělou komedii a i cameo Bill Murrayho bylo velice dobře zvládnuté. Vůbec by mi nevadilo, kdyby byl film o pár minut delší, ale na druhou stranu letos vychází pokračování, které bude snad alespoň tak povedené jako první díl. 80%
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
Evah
Evah
2 148 bodů
9
Velmi vtipná komedie plná dosti nechutných scén a hodně lekaček. Nasmála jsem se u spousty scén, děj sice obsahově nijak závratný, ale situační humor skvěle pobaví. Hlavní hrdina se seznámí s dalšími třemi přeživšími a snaží se splnit si něco co jim teď chybí. Při tom vraždí zombíky a střílí jak často jen můžou. Každopádně velmi vtipně pojaté.