2012

64%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
5.5
No nak to nepřekvapí ani neurazí... Jasně zápletka je průhledná jak síto, chápu tě v té době byly lidi zaskočení mayskym kalendářem atd. (samozřejmě už jen to že Neutrina můžou reagovat, s hmotou, neboli konkrétně s jádrem je čistý nesmysl, a těch nesmyslů je tam hodně).Ale zase je to nenáročné a pěkně udělané, počítačové efekty jsou na ten rok velmi povedene
karlik4801
1 942 bodů
2.5
Takovou kravinu jsem dlouho nezažil, třeba stokrát utečte těsně před smrtí. Očekával jsem teda mnohem víc, tohle je pro mě velké zklamání. Myslel jsem že se u toho pobavím jako se bavím nad datem 21.12.2012. Bože to byla sračka.
winetach
winetach
1 927 bodů
8
Vtipno-katastrofický film s krásnymi efektami aj keď trochu klišé dej. "Wow, that´s a big plane" "Its Russian, hm"
psico
psico
1 671 bodů
5
Popravdě nijak moc nadšený jsem z tohodle filmu nebyl ... Nepropadám zrovna katastrofickým filmům. Pravda efekty byly dobré, hodně ten film vytáhly ale jinak klasický katastrofický film, takže po 2 už ho vidět nepotřebuju.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Tak takové filmi jsou nejlepší moc hezký natočený skvělé efekty a napětí.
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
7
no co dodat kolo tochto filmu boli dost zahady o konci sveta a to len aby film ziskal popularitu ale fakt dost nudny filmy a iba malo katastrofických scien
pitryx
pitryx
1 262 bodů
8
Dal bych plný počet, ale těch canců bylo přece jen moc. Navíc zbytečné a klišovité. Ale jinak musím pět jen samou chválu, efekty byly skutečně nej a dá se říci, že je jich i dost. V každém případě trikaři ukázali, že své řemeslo ovládají dokonale a mají li dostatek financí, dokáží je dovést k dokonalosti. Snímek vřele doporučuji a ty kecačky v klidu přeskákejte.
voleman
voleman
927 bodů
5.5
Další z mnoha veleprůměrných katastrofických, a trikově bezchybných snímků. Nějaký inteligentní příběh tomu zcela chybí, režie je zcela průměrná a herci jsou nevýrazní. 158 minutová stopáž je zcela přehnaná a ke konci už nudící. Tohle je opravdu film na zcela vypnutý mozek, který rozhodně nijak nepřekvapí, ale disponuje aspon podařenými, monstrozními triky. 55%
hofmi
hofmi
532 bodů
4.5
Tenhle film Rolanda Emmericha je po stránce efektů perfektní, ale bohužel má velmi předvídatelný děj. Tím u mě ztratil hodně bodů. Pár dobrých vtípků to bohužel už nemohlo napravit. žádný překvapivý zvrat, žádná alespoň předstíraná realita, věčná škoda, námět nebyl vůbec špatný.
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
4
Nene. Ikdyž efekty jsou dobré, tak herci jsou vesměs podprůměrní. Emmerich se bohužel soustředil pouze na efektovou část a postavy posadil na vedlejší kolej. S takovými postavami se nemůžete ztotožnit. Pouze při úplném uvolnění.