2012

64%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Roland Emmerich předvádí další ze svých "epicky" strhujících sci-fi filmů. Problém je ten, že už to ty lidi prostě nebaví, vždyť je to pořád to samé dokola. Navíc ani ten konec světa se nekonal, tak to nemůžeme posoudit, jestli měl pravdu :D
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6.5
typický katastrofický film, ale nic víc
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6
Velká patetická legrace, kde se úplně všechno řeší na poslední pikosekundu. Člověk nepozná co bylo myšleno jako fór a čemu se člověk směje omylem. Asi to mělo být drama. 60% za zábavu béčkového velkofilmu.
bidlobox
3 802 bodů
6.5
Film německého režiséra etablovaného v Hollywoodu Rolanda Emmericha těží z poplašných zpráv o konci světa. Průměrný, prost(oduch)ý příběh nemohou zachránit ani herecké výkony Johna Cusacka, Amandy Peet či Woodyho Harrelsona, zbývá nám jen zajímavá podívaná na zkázu planety, která je výsledkem mravenčí práce mnoha trikových společností zvučných jmen, mezi nimiž nechybí ani pražská UPP. Emmerich už by se mohl konečně vzpamatovat, vykašlat se na mamon a natočit něco artového a nízkorozpočtového. Ale to je jako chtít po Troškovi trošku víc.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Nejsem vyznavačem "konce světa v roce 2012" ale tento film se mi líbil a to hlavně kvůli nabušeným záběrům převážně první poloviny a už jenom za to pod 4* nepůjdu
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Velké zklamání od 2012 sem čekal hodně něco jako Den poté ale dostal sem jen nablblý katastrfák který tak strášně rychle spadl do uplného scifi že si toho ani ze začátku nevšimnete John Cusack je super a ostatní také ale jinak vše špatně no ni jiného tu nezbyde je to škoda film z ukázek vypadal tak epicky.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
miza
miza
2 336 bodů
6
Ještě že k tomu nedošlo.
Krupe
Krupe
2 277 bodů
4
Tak nás Hollywood obdařil zase jedním směšným filmem. Záchrana světa v americkém podání. Velmi, velmi, ale opravdu velmi přitažené za vlasy. Film vidět a zapomenout.