Slečna zamilovaná

51%
Slečna zamilovaná

Sandra Bullock (Návrh) a Bradley Cooper (Pařba ve Vegas) se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli - uprostřed mediálního šílenství - dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (oficiální text distributora)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Sandra správně šáhlá a přitom sexy, ale to samo o sobě prostě nestačí. Trojka zpravodajců docela nevyužita, čekal jsem, že budou házet hlášku vedle hlášky, ale ono je to spíš o té Mary než o Steveovi. Netradiční závěr potěšil.
p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
7.5
Dal bych tak 65 %, ale 10 % přidávám za Thomase Hadena Churche. Film je to koukatelný. Sandra hraje dobře, Cooper pak taky docela slušně panikaří a Jones v kozačkách taky ujde. Nejlepší je ale T. H. Church. Jeho pojetí záchrany je boží, tak úžasnej skok do studny se jen tak nevidí. tenhle chlápek je mi čim dál víc sympatickej.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5.5
Pro komedie se Sandrou Bullock mám celkem slabost, ale tahle je ze všech těch mnou viděných asi nejslabší. Ukecaná potrhlá křížovkářka pronásleduje svého vyvoleného zpravodajského kameramana snad přes celé Státy, až nakonec zjistí, že nejlepší lidi potkala nikoli na konci cesty, ale už v jejím průběhu. Snad jedině to (že si nakonec se Stevem nepadnou kolem krku) ten film jakžtakž zachraňuje.

Dodatečné informace

Původní název:
All About Steve (více)
  • USA Slečna zamilovaná
  • USA All About Steve
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
40,11 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Slečna zamilovaná je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch