Noc je ještě mladá

59%
Noc je ještě mladá
Plakát traileru
Nostalgická komedie, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori, jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym zosnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá!



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Topher Grace je sympatický,ale sám tento snímek nemá nárok utáhnout. Take Me Home Tonight postrádá jakékoliv prvky žánrů,které se snaží prodat a celý příběh tak působí mdle a ohraně. Nepomohla ani snaha naházet do filmu všechny možné postavy (geeky atd.). Jedinou dobrou věcí tak pro mne zůstal soundtrack.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Nostalgická romantická komedie, která podle mnohých kritiků selhala, pokud jde o romantiku, nostalgii a komedii. Ale ono záleží jak se to vezme. Námět skutečně nepřináší nic nového. Máme tu nesmělého mladíka pracujícího ve videopůjčovně, který se s vervou sobě vlastní a ostychem snaží 'sbalit' svou vysněnou dívku. Jako protipól je jeho kamarád, který bouří energií a je schopný naprosto všeho. A všichni jdou na večírek, kde se začnou dít věci. Jenomže pozor. Kdo by čekal fekální šarádu ve stylu 'American pie', bude skutečně zklamán. Vše je umírněné a volně plující. Takže jemný humor, jemná romantika za použití klasické romantické šablony, jemné gagy, prostě naprosto všechno. Jedná se tedy o příjemný odpočinkový film vhodný po náročném dni pro diváky, kteří se bez fekálního a nuceného humoru či dějové složitosti zcela obejdou. Pro ostatní skutečně nudný film, který by bez skrupulí klidně mohli minout.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Sakra příjemná komedie. Nostalgie 80. let byla všudypřítomná i díky tomu atmosférickému soundtracku a ani s herci jsem vyjímečně neměl žádný problém (navíc ta Terka Palmerová nám od dob December Boys pěkně vyrostla..) 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
Take Me Home Tonight (více)
  • NSR Noc je ještě mladá
  • NSR Take Me Home Tonight
Země původu:
NSR, Německo, USA
Rozpočet:
19 mil. USD
Tržby:
6,93 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Noc je ještě mladá je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch