Noc je ještě mladá

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Topher Grace je sympatický,ale sám tento snímek nemá nárok utáhnout. Take Me Home Tonight postrádá jakékoliv prvky žánrů,které se snaží prodat a celý příběh tak působí mdle a ohraně. Nepomohla ani snaha naházet do filmu všechny možné postavy (geeky atd.). Jedinou dobrou věcí tak pro mne zůstal soundtrack.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 449 bodů
7
Nostalgická romantická komedie, která podle mnohých kritiků selhala, pokud jde o romantiku, nostalgii a komedii. Ale ono záleží jak se to vezme. Námět skutečně nepřináší nic nového. Máme tu nesmělého mladíka pracujícího ve videopůjčovně, který se s vervou sobě vlastní a ostychem snaží 'sbalit' svou vysněnou dívku. Jako protipól je jeho kamarád, který bouří energií a je schopný naprosto všeho. A všichni jdou na večírek, kde se začnou dít věci. Jenomže pozor. Kdo by čekal fekální šarádu ve stylu 'American pie', bude skutečně zklamán. Vše je umírněné a volně plující. Takže jemný humor, jemná romantika za použití klasické romantické šablony, jemné gagy, prostě naprosto všechno. Jedná se tedy o příjemný odpočinkový film vhodný po náročném dni pro diváky, kteří se bez fekálního a nuceného humoru či dějové složitosti zcela obejdou. Pro ostatní skutečně nudný film, který by bez skrupulí klidně mohli minout.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Sakra příjemná komedie. Nostalgie 80. let byla všudypřítomná i díky tomu atmosférickému soundtracku a ani s herci jsem vyjímečně neměl žádný problém (navíc ta Terka Palmerová nám od dob December Boys pěkně vyrostla..) 7/10
kubas369
4 086 bodů
6
Takový obyčejný nenáročný romantický film ale svůj díl zábavnosti splňuje takže proč sakra nedat za tři.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
4
Nejhorší je, že od 10 minuty víte přesně jak bude dalších xxx minut probíhat a jak to také skončí.