Gabriel - Anděl pomsty

54%
Gabriel - Anděl pomsty
Gabriel - Anděl pomsty
Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield.



Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Ani jsem to nedokoukal. Nic mě na tom vůbec nechytlo prostě všechno na mě působilo jao by to bylo natočeno jako levný erotický film a to ještě odfláklej. Pochybuji o tom, že bych to ještě někdy dokoukal.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Minimalistický komixový příběh na pozadí křesťanské mytologie plný karikatur, které jsou až příliš podobné skutečnosti. Myšlenkou pekla, ráje a očistce se v životě jednou zabýval asi každý. Varianta, že náš život probíhá v očistci a svým jednáním sami rozhodneme, kam poputujeme, až skončí, je mi asi nejbližší. Stejně jako trochu batmanovské téma, že být jen hodný dnes prostě nestačí a je potřeba bojovat se zlem. Našel jsem si tam toho prostě spoustu.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
4.5
Vizuálně naprosto úchvatné dílo s obrovským potenciálem, který byl však jaksi promarněn. Veškeré usilí o kombinaci Sin City, Constantina a Blade Runner přišlo vniveč a dalo vzniku naprosto průměrnému snímku, který však má v dnešní době obrovský potenciál pro remake, který se snad dočká lepšího režiséra a vyššího rozpočtu.

Dodatečné informace

Původní název:
Arcángeles: La guerra entre el bien y el mal (více)
  • Austrálie Gabriel - Anděl pomsty
  • Austrálie Arcángeles: La guerra entre el bien y el mal
  • Austrálie Arhangelos
  • Austrálie Gabriel
  • Austrálie Gábriel - A pokol angyala
  • Austrálie Gabriel - Die Rache ist mein
  • Austrálie Gabriel - La furia degli angeli
  • Austrálie Shadow World
Premiéra v ČR:
1. 9. 2011
Země původu:
Austrálie
Rozpočet:
0,2 mil. USD
Tržby:
1,4 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch