Komando

76%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7.5
Někdy občas naivní v dialozích a v některých scénách, jde o pořádný kus zábavy, která nenudí a krásně dokáže člověka pobavit. Při finálím střílení nepřátel sice budete mít úsměv na tváři, ale co, je to jen film a zatraceně povedený.
p.a.douch
p.a.douch
8 378 bodů
9.5
Ty hlášky co v tomhle filmu Arnold s Rae Dawn Chong házej jsou neuvěřitelný. Horner v té době skládal hudbu k Arnieho filmům na jedno brdo, ale mě se líbí. Kecy o nostalgii jsou blbost, tohle je zkrátka akční film u kterého člověk může vypnout a jen se bavit. To že to není dokument je snad jasný každýmu a Arnie je zkrátka nesmrtelnej - tak o co jde? O zábavu. "Commando" mě vždycky pobaví. Takže je jasný že u tohohle filmu nebudu jako hlídač Johna Matrixe, který v letadle "spal jako zabitej".
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
"Jseš fajn hošan, Sully, líbíš se mi. Proto tě zabiju jako posledního." Neporazitelný a nezastavitelný Arnie v nejlepším akčním filmu! "Říkal jsi že mne zabiješ jako posledního." - "Lhal jsem." Má rychlý spád, pořád se tam něco děje. Akční scénu střídá akční scéna, hláška střídá hlášku. "Vždyť to není letadlo, to je kánoe s křídlama." Arnold kosí padouchy originálně a s nikým se nemazlí. Klenot akčního žánrů! "Ukradnete mi auto, vyrvete mi sedačku, unesete mě, chcete, abych vám pomohla zachránit dceru, já to udělám a vy mě zatáhnete do střílení, kde umírají lidi, všude okolo je plno krve, pak vás vidím, jak vyrvete telefonní budku ze zdi a skáčete ze stropu jako Tarzan a pak vás ten polda chce zastřelit, já vás zachráním a on začne honit mě. Tak už mi řeknete, co se vlastně děje?" - "Ne." Je to prostě klasika a Arnie je Bůh. - 100%.
kedl
kedl
6 380 bodů
9
Je to už hodně let,co kamarád přinesl video,spacáky a já poprvé viděl rozmazaného Arnolda dabovaného člověkem ženského hlasu..ble. Ale přesto to stačilo,abych chytnul činky do ruky a nepustil je dodnes.Klasické béčko i když v té době asi áčko,kde Arnold vystřílí celou armádu s raketometem na zádech,nakope Beneta a osvobodí svojí dceru.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
I když je tenhle film naprosto stupidní, tak je to prostě klasika. Arnold, který nese celý strom na rameni, sám vystřílí celou armádu vojáků, schovává se při tom za záhon květin, nezapomene přihodit nějakou tu hustou hlášku, nenabíjí a už vůbec nemá čas krvácet :D
Alaitos
Alaitos
5 367 bodů
6
Tento film predstavuje Arnolda v te nejlepsi forme :)
kubas369
4 086 bodů
6
Jak neuvěřitelně blbej tak neuvěřitelně zabavnej je tenhle film.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Výborný akční film!Arnold Schwarzenegger mě nechal při chuti po celých devadesát sakra krátkých minut!Rozporcování končetin granáty,akce,tekoucí krve z obrazovky,miliony kulek proletávajících kolem diváka s nejvíce mrtvol co může divák v akčňáku zhlédnout.Film je pro mě od mladých let kultovní s nezapomenutelnými hláškami a bojovými scény.L.Lester nohama nad zemi,ale v dobré formě!
Ombak_Penari
2 764 bodů
4.5
Jak mám Arnoldovi ikonické role v oblibě, tak tohle mi absolutně nesedlo. Přišlo mi to hloupé a nebít závěrečné military akce, tak by mi to přišlo vyloženě mizerné. Dlouho jsem sledování odkládal a nakonec jsem byl celkem zklamán. Ostatní Arnoldovi slavné snímky se vyznačují i ozvláštněním o fantastický žánr, tohle je čistá akce a hned je to o několik stupňů dolů.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 263 bodů
9
Pro mě naprostá klasika mezi filmy,na které jsem vyrůstal, i po letech se na něj podívám rád, moc rád. Arnold je uzasny, když si vezme na konci M60-ku naprosto skvěle.. Jistě dej je průhledný, ale o to tu vibec nejde, jde o to, kolik Arnie pokouší nepřátel, a na kolik způsobu.."Máš strach ty hajzle, no měl bys mít protože tenhle zelenej baret ti teď nakope tu tvou tlustou prdel." "Zelený barety si dávám k snídani a zrovna teď mám Velké hlad."