Komando

76%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
psico
psico
1 671 bodů
8
Když mi unesete dceru, vystřílím klidně celý ostrov a použiju k tomu vše co mi padne pod ruku, ktřeba trubku nebo kotouč z cirkulárky. Film u kterého se nemusí přemýšlet a jen sledujete akci. Navic asi každý by chtěl umět nakupovat jako Arnie :D
Cortyx
1 571 bodů
6
typicky akcni film s typickou zapletkou. Byl to muj snad prvni akcni film co jsem po videl se Schwarzeneggerem a i pres vsechny vitky se mi libi
Cechulda
Cechulda
1 353 bodů
9.5
Viděl jsem to už před mnoha lety a nedávno jsem se na to musel podívat znovu. Vtipné hlášky a děj s raketovým průběhem. V dnešní době by měl film minimálně 2 hodiny. Tehdy to byl rozhodně top film a i dnes bych řekl, že je stále v kurzu.
Medúska
Medúska
947 bodů
7.5
Byl to můj první film se Schwarzeneggerem. Bylo mi asi 14 let. Byla jsem úplně unešená tímto svalovcem. Dnes již hodnotím trochu střízlivěji, ale stejně to ve mě zůstalo a tento film si spojuji se svým dech beroucím zážitkem.
Punisher
Punisher
847 bodů
7.5
Jasně, jde o film který už není žádná horká novinka, ale i přesto se na něj vždy rád kouknu. Ve filmu je tolik absurdních prvků, že ho tím dělají vlastně dnes už legendární.
  • Hlášky
  • Neporazitelný a nezastavitelný Arnold ačkoli zrovna v téhle roli není Terminátor
  • Scéna na to už nemáš páru Benette!
kapi128
318 bodů
10
Komando,jeden z dalsich mych oblibenych filmu s Arnoldem.Spise muj nejlepsi film,byl to proste muj vzor.Nejlepsi scena ve filmu pro me byla:Tipek vysel s popolnici pred barak a rika"Malem ste minuli a dva chlapici zeslezli s popelarskeho auta a rikaj,neboj neminem.No a bylo po nem:)".Je tam treba par nevychytavek jako napriklad:skočí z letadla a z rákosu leze se suchým sakem apod.,ale to se vse da prehlidnout.Melo to akci,par vtipnych scen.Takze pro me urcite super.
laki1
250 bodů
6.5
Schwarzenegger je ten nejvetsi borec :-)
SoulMan
235 bodů
9
Ultimátní arnold v nejlepších letech. Takhle by měla vypadat propagace kulturistiky a muže z Olympie. Film osciluje mezi komedií a akční tvrďárnou devadesátých let se spoustou výborných hlášek u kterých se zajisté zasmějete. Film sem viděl jako malý a byl jsem u vytržení:) Nedávno jsem ho zkoukl jako komedii na zlehčení večera. Takhle vypadá paralela seriálů pro ženy......takže kdo chce vypnout mozek a pobavit se a má koule ať neváhá.)))
Ferlovsky
Ferlovsky
213 bodů
7
JOHN MATRIX 😁. Další Arnieho kultovní akčňak kde každý zářez na pažbě hlavního hrdiny doprovází nezapomenutelná hláška.... kde je Sully.. pustil jsem ho 😁. Hlavní hrdina je prostě nejlepší z nejlepších. Což je připomenuto v každé druhé scéně. Půlka filmu je vyloženě Arnie showoff kde pozuje jak na mistr Olympia. Závěrečná přestřelka je z úplně jiného světa. Plukovník Matrix bojuje sám proti armádě která nemá absolutně žádnou šanci. Každý zásobník má 2000 nábojů a přebíjení je sprosté slovo😁. Akční filmy z kterých se po letech stávají komedie.
  • Arnie v nejlepší formě
  • 1v200 😁
Luci69
156 bodů
8.5
Tak tady dávám 5* jen proto, že je to taková blbost, až je to geniální. Koukám vždycky, když to jde v televizi. Ty hlášky, akční scény, dokonce i chyby ve filmu do očí bijící mě vždycky rozesmějou:-) Prostě nesmrtelný Arnold proti armádě střelců, kteří netrefí moře z člunu. Tipněte si, jak to dopadne:-) "Vzpomínáte si na mě plukovníku?", "Pamatuju si dobře ty dobytku!!" nebo..."Nějak ti došla pára Benete!" atd...na to se prostě nedá zapomenout.