Netflixový únor nabídne valentýnské romance, zazobaného vlčáka a ponor do světa golfu

Netflixový únor nabídne valentýnské romance, zazobaného vlčáka a ponor do světa golfu
Your Place or Mine? | Netflix

1. února

Detective Conan: The Culprit Hanzawa
Japonský anime seriál, spin-off seriálu Detektiv Conan. Vítejte ve zločinem prolezlém Beiku, kam se právě přistěhoval nový podezřelý.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
Guntherovy miliony
dokumentární pořad o nejbohatším psovi na světě
Guntherovy miliony

2. únor

Freeridge
Spin-off seriálu Drsná čtvrť, jenž se odehrává ve stejném městě, ale s jinými dospívajícími hrdiny, kteří právě možná vypustili do světa smrtící kletbu. Ale možná taky ne...
Freeridge
Make My Day
Japonský anime seriál o lidech a záhadné formě života, s níž svádí boj o přežití na ledové planetě.
Make My Day: trailer | Netflix

3. února

Třída
Napínavý indický seriál. Co se stane, když se na prestižní školu v Dilí dostanou tři studenti z úplně odlišných světů? Jak to na takové škole vůbec chodí? To všichni tři zjistí velmi rychle a následné bouřlivé události na sebe nenechají dlouho čekat...
Třída
Stromboli
Holandské drama o ženě, které se vysněná dovolená ošklivě zvrtla. V hlavě jí víří vzpomínky na ztroskotané manželství a ošklivá hádka s dcerou. Pomůže jí nečekaná situace smířit se sama se sebou?
Stromboli
Infiesto
Do malého hornického městečka ve španělských asturských horách jsou přivoláni dva detektivové, kteří mají vyřešit případ ženy, jež byla několik měsíců považovaná za mrtvou, ale náhle se objevila.
Infiesto
Dívka a moře
Australské drama podle skutečných událostí. Když se šestnáctiletá jachtařka Jessica Watson rozhodla obeplout zemi bez cizí pomoci, mnozí předvídali její selhání. Jenže ona to dokázala díky neuvěřitelné podpoře rodičů a svého trenéra Bena Bryanta. Plavba jí trvala dvě stě deset dní a Jessica se díky tomu stala nejmladším člověkem na světě, kterému se něco takového podařilo.
Dívka a moře
Vikingulven
Sedmnáctiletá Thale se s rodiči přestěhovala do malého města, kam byla její matka jako policistka převelena. Poté, co je na párty brutálně zavražděn jeden ze studentů, stává se dívka, která tam rovněž byla, klíčovou svědkyní. Bylo vrahem zvíře? Vlk?
Vikingulven

8. února

Bill Russell: Legenda NBA
Dokumentární film o šampionovi NBA a bojovníkovi za lidská práva Billu Russellovi.
Bill Russell: Legenda NBA
The Exchange
Kuvajtský dramatický seriál o dvou ženách, které se v 80. letech 20. století rozhodly stát velkými jmény v bezohledném světě akciového trhu.
The Exchange

9. února

Dear David
Laras je skvělá studentka se stipendiem, která si píše tajný blog plný fantazií o Davidovi, školní fotbalové hvězdě, jež se jí líbí. Jednoho dne Laras pracuje ve škole a zapomene se odhlásit, takže se o všem dozví celá škola. V sázce je rázem Larasina budoucnost i pověst...
Dear David
Můj táta je lovec mimozemšťanů
Americký animovaný seriál. Sourozenci Lisa a Sean by rádi trávili více času s tátou, který je stále v práci. Schovají se tedy do auta, aby je vzal s sebou a mohli si užít společné chvíle. Netušili ale, že před nimi táta skrývá tajemství – je nejdrsnějším lovcem odměn v celé galaxii! Chytá ty nejnebezpečnější a nezrádnější mimozemšťany a roboty. Společně se musí pokusit dopadnout toho posledního. A stihnout to, než se vrátí máma a všechno zjistí...
Můj táta je lovec mimozemšťanů

10. února

U tebe, nebo u mě?
Americká romantická komedie s Reese Witherspoon a Astonem Kutcherem v hlavních rolích. Dva dlouholetí nejlepší přátelé si navzájem změní život, když se ona rozhodne, že si splní dlouhodobý sen, a on se dobrovolně nabídne, že se postará o jejího syna.
U tebe nebo u mě?
Ty
první část čtvrté řady seriálu
10 Days of a Good Man
Turecký mysteriózní snímek o bývalém právníkovi, jenž se živí jako soukromý vyšetřovatel. Právě mu na stole přistál nový případ pohřešované osoby. Jeho rozlousknutí bude těžký oříšek.
10 dnů dobrého muže
Láska z nenávisti
Jihokorejský romantický seriál. Yeo Mi-Ran je začínající advokátkou v právnické firmě, která se zabývá hlavně případy ze světa showbyznysu. Jedním z klientů je tedy i Nam Gang-Ho, nejpopulárnější a nejžádanější herec současnosti. Ti dva nemají vůbec nic společného, tedy až na jednu věc – nevěří na lásku...
Láska z nenávisti

13. února

Miłość do kwadratu jeszcze raz
Pokračování polské romantické komedie Láska na kvadrát. Vztah Moniky a Enza prochází krizí. Monika získala novou práci, která se Enzovi ani trochu nelíbí, navíc se jí začal dvořit nebezpečně přitažlivý kolega...
Miłość do kwadratu jeszcze raz

14. února

A Todas Partes
Mexická komedie o sourozencích, kteří se po letech opět shledají na pohřbu svého otce. Kdysi dávno snili o tom, že se na svých motorkách vydají napříč Mexikem, ale nikdy to neudělali. Teď jsou ale tady a v rozhodnou se, že si toto přání splní hned.
A Todas Partes
Todas las veces que nos enamoramos
Španělský romantický seriál. Irene a Julio si padli do oka, jenže život je zavedl jinými směry. Tak nějak se pořád potkávají a rozdělují a vše běží od roku 2003 po současnost.
Karada Sagashi
Japonský horor podle stejnojmenné mangy o skupině šesti středoškoláků lapených ve vražedné časové smyčce.
Karada Sagashi

15. února

#NoFilter
Brazilský komediální seriál. Marcela se na vysoké škole nudí, studium ji nebaví, a tak se rozhodně, že se raději stane influencerkou. Jenže život v online světě je těžší, než se zdá.
Dokonalý švih
dokumentární seriál z golfového prostředí
Dokonalý švih
Red Rose
Skupina dospívajících si stáhne aplikaci, která po nich požaduje nebezpečné činy se smrtelnými důsledky. Přežít tohle léto pro ně bude skutečně těžké...
Red Rose
African Queens: Njinga
Historický dokumentární seriál věnovaný významným královnám afrického kontinentu.
Africké královny
Eva Lasting
Kolumbijský seriál, jehož hlavní hrdinkou je záhadná dívka, která se v 70. letech minulého století náhle objeví na čistě chlapecké střední škole.
Eva Lasting
Lidia Poet
Kriminální seriál o první ženské italské právničce. Turín, konec roku 1800, soud právě zamítl žádost o registraci do rejstříku advokátů Lidii Poët, což jí brání ve výkonu povolání. A vše jen proto, že je žena. Podá dovolání a začne pracovat v advokátní kanceláři svého bratra, kde pomáhá s případy klientů a snaží se bojovat proti předsudkům ve společnosti a dosáhnout spravedlnosti i pro sebe.
Lidia Poët

16. února

My jsme Upshawovi
třetí část první řady komediálního seriálu
Aggretsuko
pátá řada japonského anime seriálu

17. února

Odemčená identita
Na Mi je obyčejná pracující dívka, jednoho dne ale nešťastnou náhodou ztratí svůj chytrý telefon a její život se rázem změní v noční můru. Nálezce má nyní přístup ke všem jejím osobním informacím a začíná ji využívat pro vlastní plány.
Odemčená identita
Dziewczyna i kosmonauta
Polský sci-fi romantický seriál o astronautovi, který byl třicet let nezvěstný. Nyní se vrací domů a všichni překvapeně zjišťují, že ani o den nezestárl.
Dziewczyna i kosmonauta
Braqueurs
druhá řada francouzského kriminálního seriálu

22. února

Triada
Becca právě dostala nový případ, který má vyšetřit. S hrůzou ale zjišťuje, že oběť vypadá přesně jako ona a že klíč k této záhadě leží někde daleko v její minulosti...
Triada
Murdaugh Murders: A Southern Scandal
Murdaughovi byli jednou z nejvýznamnějších a nejváženějších rodin v Jižní Karolíně. Pak ale během plavby lodí zahynula dospívající dívka Mallory Beach a poté, co byli zavražděni Paul Murdaugh, jenž měl osudnou noc loď kormidlovat, a jeho matka Maggie, začaly na povrch vyplouvat důkazy o letech korupce, zneužívání moci a zastírání...
Murdaugh Murders: A Southern Scandal

23. února

Chihirosan
Adaptace stejnojmenné japonské mangy. Chihiro pracovala jako prostitutka, ale nyní začala nový život v malém přímořském městečku. Její otevřenost při rozhovorech se zákazníky v občerstvení s obědy balenými do krabiček, kde zakotvila, působí jako závan svěžího vzduchu. Povídá si s nimi o jejich problémech a utěšuje je, čímž navíc pomáhá i sobě. Od dětství trpí velkou samotou a nové zaměstnání je pro ni náplastí na zraněnou duši.
Chihirosan
Outer Banks
třetí řada seriálu o honbě za pokladem

24. února

We Have a Ghost
Komediální snímek s Jennifer Coolidge o rodině, která právě zjistila, že v jejím domě straší.
Máme tu ducha | Netflix
Formule 1: Touha po vítězství
pátá řada sportovního seriálu
Pošuci
druhá řada animovaného seriálu

Kinolog: Film, který zabil kariéru Brada Pitta. Dekadentní Babylon je pro otrlé znalce

Retro velkofilm Babylon odehrávající se ve 20. letech minulého století stál asi 80 milionů dolarů a je to jeden z největších komerčních propadáků roku. Jenomže má i nominace na Oscary a část recenzentské obce ho považuje za jeden z nejlepších „filmů o filmu“, jaké kdy vznikly.