Katie Holmesová obvinila scientologickou církev ze špehování

Katie Holmesová obvinila scientologickou církev ze špehování
Pustil se opravdu Cruise do Katie Holmes: Impossible?
Ano, jde o tentýž spolek, jehož členem je mezi jinými celebritami také Tom Cruise. Holmesová (Skvělí chlapi / 2000, Děkujeme, že kouříte / 2011) věří, že vyostřující se spor vrhá na jejího prozatimního manžela špatné světlo, a tak se jí církev rozhodla sledovat.
Cruise podle všeho spolku poskytl nemalé peníze a je v jeho
katie-holmesova-obvinila-scientologickou-cirkev-ze-spehovani
Pustil se opravdu Cruise do Katie Holmes: Impossible?
hierarchii označován jako "velká dvojka". Dosavadní zprávy tudíž naznačují, že hvězda špionážní série Mission: Impossible si ze scientologů - jejichž majetek se díky členství prominentních jmen jako John Travolta, Isaac Hayes nebo Lisa Marie Presley - pohybuje v závratné výši, udělal svoji rozvědku.
Ve prospěch této poněkud paranoidní teorie hovoří fakt, že manželský pár čeká rozvodové řízení a soudní bitva o jejich dceru Suri Cruisovou. Než proto dojde na oblíbené propírání špíny v soudní místnosti, může každá kompromitující informace ovlivnit rozhodnutí soudu, komu potomka svěřit do péče.
Druhou stranou mince je, že právě takové obvinění by mohlo  Cruise v procesu zdiskreditovat. Nenašly se totiž jiné důkazy než fotografie dvou aut pohybujících se podezřele často v hereččině blízkosti, přičemž každá správná hvězda by měla mít svého stalkera - nehledě na to, zda je scientologem nebo ne.
Jediná jistota je, že s blížící se pří bude zpráv podobného charakteru přibývat.