Bill Clinton by do role sebe obsadil George Clooneyho

Bill Clinton by do role sebe obsadil George Clooneyho
Před pár dny to byl Will Smith (Já, robot / 2004) jako Barack Obama, dnes je to George Clooney (Američan / 2010) jako Bill Clinton. Rozdíl, je ovšem v tom, že zatímco do role Obamy se Smith stylizoval sám, Clinton si pro svou biografii Clooneyho vyloženě vybral. Oba "filmy" ale mají něco společného: ani jeden se zatím nepřipravuje.
Bill Clinton se o tip na svého ideálního představitele podělil ve čtvrtečním vydání pořadu Piers Morgan Tonight. Po sáhodlouhé diskuzi společně s moderátorem zúžil výběr na dvě velká hollywoodská jména: Brada Pitta a George Clooneyho.
bill-clinton-by-do-role-sebe-obsadil-george-clooneyho-1
"Pitt je na mě příliš pohledný," konstatoval nakonec Cliton. "George Clooney je naprosto fenomenální herec a navíc velký zastánce demokratické strany."

Na otázku, jestli není příliš pohledný i George Clooney, Cliton s úsměvem odpověděl: "Museli by mu dát na nos nějakou bambuli, aby vypadal jako já."

S výběrem představitelky své ženy Hillary měl ale bývalý prezident jasno okamžitě: Meryl Streep (která je ovšem o 11 let starší než George Clooney).
Vzhledem k aféře, která poněkud náhle a nesmyslně (ale taková už Amerika je) ukončila Clintonovu politickou kariéru je možná dobře, že se biografie zatím neplánuje. I když...
bill-clinton-by-do-role-sebe-obsadil-george-clooneyho