Mickey Rourke: Aronofsky je parchant!

Mickey Rourke: Aronofsky je parchant!
Mickey Rourke ve Válce Bohů | HCE
Herec Mickey Rourke (Iron Man 2 / 2010, Wrestler / 2008) se ve svém posledním rozhovoru pro magazín Moviefone rozpovídal nejen filmu Válka Bohů (2011), ve kterém ztvární ultrabrutálního krále Hyperiona, ale i o řadě dalších věcí. Mezi ty nejzajímavější určitě patřil jeho názor na spolupráci s oscarovým režisérem Darrenem Aronofskym (Requiem za sen / 2000, Černá labuť / 2010).
"Je to strašnej parchant. Ale zatraceně talentovanej. Pracoval bych s nim znova, ale tentokrát by mi musel zaplatit (Rourke Wrestlera natočil zcela zadarmo - pozn. red.). Je to fenomenální režisér. "
Mickey Rourke
Mickey Rourke ve Válce Bohů | HCE
Na otázku, zda je možné skloubit dobrou režii s příjemným chováním, rezolutně odpověděl: "Možný to je, ale Darren to nedokáže. Ale je to fuk. Pokud točí tak, jak točí, ať si je klidně parchant. Nesnáší, když to o něm říkám. Bojí se, že odradím lidi, který by chtěl do hlavních rolí. Ale je to fakt. Pokud chcete pracovat s Aronofskym, musíte na to mít koule. Je zatraceně chytrej a vždycky absolutně zapálenej do toho, co dělá. Je jako dobrej kouč. Prostě chcete hrát v jeho týmu. Pravda asi je, že bych s ním klidně pracoval zadarmo znova. Tak dobrej je."
Ani Mickey Rourke zřejmě sám neví, jestli jeho slova měla být pochvalná, nebo hanlivá...