Ryan Kwanten vs. Steven Spielberg

Ryan Kwanten vs. Steven Spielberg
Australský herec Ryan Kwanten (True Blood, Legenda o sovích strážcích) nedávno odkryl magazínu Sydney Morning Herald svou první zkušenost s Hollywoodem, a s filmařskou legendou Stevenem Spielbergem.
Krátce poté, co se Kwanten přestěhoval do Hollywoodu, se mu podařilo se slavným režisérem ukořistit setkání. Nadšeně naskočil na kolo, a rozjel se do Dreamwork Studios.
"Celé to místo bylo zařízené velmi ergonomicky, a na parkovišti studia nebyly žádné sloupy, ke kterým bych kolo mohl uvázat. Pamatuju si, že jsem prostě přivázal kolo k nějaké bambusové ceduli a naběhl dovnitř. Dvě vteřiny po mně se do místnosti vřítil asistent a křičel "Někdo zaparkoval panu Spielbergovi na jeho placu! Je to někdo z vás?" Rozhlédl jsem se po místnosti a v duchu jsem si říkal "Někdo má hodně velkej problém." Ale nikdo se k tomu nepřihlásil. Za další dvě vteřiny se asistent vrátil s jinou otázkou: "Je tady někdo na kole?". Jen, co jsem ze sebe vysoukal, že "já", mě čapnul za ruku a vyběhl se mnou ven. No a kdo myslíte, že seděl za volantem obřího teréňáku, snažícího se zaparkovat? Samozřejmě sám Spielberg. Kolo jsem totiž přivázal k bambusové tyči, na které bylo nasazené obří "S"."
Asi nebude žádným překvapením, že Ryan Kwanten roli nedostal...