55 let spolu. Manžel Suzanne Somers z Kroku za krokem o jejích posledních chvílích

55 let spolu. Manžel Suzanne Somers z Kroku za krokem o jejích posledních chvílích
Suzanne Somers a Alan Hamel | Getty Images
Suzanne Somers
Suzanne Somers

Herečka, Účinkující

„Prožili jsme spolu pětapadesát opravdu báječných let. Z toho čtyřicet dva takových, kdy jsme od sebe nebyli odloučení déle než na hodinu. Byli jsme spolu prostě pořád,“ řekl Alan Hamel v pořadu Today. Suzanne a Alan se vzali v roce 1977 a vychovali spolu tři děti. Podobně jako v seriálu Krok za krokem tvořili rodinu, v níž se starali o dvě děti z Alanova předchozího manželství a o třetí z minulého svazku Suzanne. „V té době to nebylo běžné, nevěděli jsme, jak na to, jak je dát dohromady. Nebylo to jednoduché, ale zvládli jsme to,“ vzpomínala v jednom z dřívějších interview pro stejný pořad herečka.
Když se jich novináři a novinářky ptali, jak zvládali skloubit profesní a rodinný život, oba svorně odpovídali, že to nebyl žádný problém. „Chci, aby lidi věděli, že to jde,“ prohlásila Suzanne Somers. Herečka zesnula v neděli, den před svými 77. narozeninami. Lidé proto v pondělí hojně přinášeli květiny na její hvězdu na holywoodském chodníku slávy. Její syn Bruce Somers na X napsal: „Pro mě to byla prostě máma. Ve mně bude žít dál, učila mě být milým, nápomocným, milovat a být milován.“
Suzanne Somers a Bruce Somers
Suzanne Somers se svým synem Brucem Somersem. | NBC / Today
Suzanne Somers dvě dekády bojovala s velmi agresivní formou rakoviny prsu. Podle Alana se její zdravotní stav zhoršil během víkendu, kdy mu začalo docházet, co to znamená. „V neděli ráno se u nás shromáždila celá rodina. Abych pravdu řekl, vždy jsem si myslel, že umřu jako první, protože jsem o deset let starší,“ svěřil se Alan Hamel v rozhovoru pro Today. „Nakonec jsem rád, protože kdyby se to stalo naopak, zůstala by tady sama. A teď vidím, jak je to strašně těžké,“ dodal.
Herec a producent zdůraznil, že Suzanne byla skvělá žena, manželka i matka. „To ona naši rodinu stmelila, ona ji držela pohromadě. Já ne. To všechno ona,“ prohlásil Hamel. Podle něj Suzanne své poslední dny zvládala vcelku dobře, byť se necítila úplně ve své kůži. „Hodně jsme si povídali a čelili spolu realitě. Řešila, co bude s její firmou, až tady nebude. Nechtěl jsem se o tom bavit, ale ona mě k tomu postavila čelem. ‚Musíme to probrat, stůj nohama na zemi,‘ řekla mi,“ zavzpomínal Hamel.
Suzanne Somers a Alan Hamel
Suzanne Somers s manželem Alanem Hamelem | Gregg DeGuire / Getty Images
Manžel populární herečky se nezdráhal popsat její poslední chvíle. „Bylo to velmi pokojné. Měla problémy s dýcháním, dal jsem jí prášek, který moc nezabral. Jsem moc rád, že jsem byl s ní, když naposledy vydechla. Bylo to velmi krásné a ona byla moc krásná,“ řekl. „Pak jsem odešel z pokoje, potřeboval jsem být sám. Takový je prostě život. Chtěl bych opravdu moc poděkovat těm tisícům lidí, kteří si na Suzanne vzpomněli a vyjádřili nám soustrast,“ vzkázal Alan Hamel všem fanouškům a fanynkám své ženy.
Suzanne Somer hrála v seriálu Three´s Company o skupince bláznivých spolubydlících po boku populárního komika Johna Rittera, v 90. letech pak v seriálu Krok za krokem. Ztvárnila role v televizních dramatech Bohatí muži, svobodné ženy (1990), Keeping Secrets (1991), Reportérka (1992), Kolik váží duše (1996), Zamilovaný Amor (1997) nebo Těžké časy (1998). Z filmového světa se vytratila po roce 2000, kdy se věnovala vlastní firmě na prodej cvičebních pomůcek, potravinových doplňků a kosmetiky.
zdroje: NBC, Kinobox, IMDb

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.