Máte doma ještě VHS? Quentin Tarantino vám představí své poklady

Máte doma ještě VHS? Quentin Tarantino vám představí své poklady
Video Archives Podcast | SiriusXM
Režisér Quentin Tarantino připravil ve spolupráci s kolegou Rogerem Avarym (spoluscenáristou Pulp Fiction) nový podcast věnovaný klenotům na VHS. Dostupný bude na platformě Stitcher společnosti SiriusXM od 19. července. Dvojice bude během sledování filmových klasik vzpomínat na dobu, kdy pracovali ve videopůjčovně Video Archives v Manhattan Beach, a diskutovat o filmech. Když v roce 1995 podnik skončil, Tarantino odkoupil celou jeho knihovnu a převezl ji do svého domu.
V oficiálním prohlášení, publikovaném v magazínu Variety, oba uvedli: „Nikdy bychom si nedokázali představit, že po třiceti letech, kdy jsme spolu pracovali ve videopůjčovně, budeme dělat přesně to samé, co tehdy – diskutovat o filmech na VHS. Sledování nás svedlo dohromady, díky němu jsme se stali přáteli a je to i láska k filmům, která nás stále spojuje. Tak jsme se obklopili původním archivem videopůjčovny, kde jsme se poznali, než se z nás stali slavní filmaři, a přenesli se do zlaté éry VHS. Milujeme debaty o filmech, a tak bychom vás rádi přivítali u našeho pořadu Video Archives Podcast a objevili s vámi skryté poklady.“
Během každého dílu budou Tarantino a Avery spolu s Averyho dcerou Galou diskutovat o jednom filmu. Jak by to mohlo vypadat, si můžete poslechnout ve vydaném traileru.