Jak si Terminátor adoptoval Predátora. Představují se hvězdní zvířecí zachránci

Jak si Terminátor adoptoval Predátora. Představují se hvězdní zvířecí zachránci
| Ryan Reynolds/Instagram
Mezi všemi lze jmenovat Leonarda DiCapria, Brigitte Bardot či Angelinu Jolie. Tyto celebrity jsou vidět, slyšet a bojují za správnou věc. Mnoho z nich ale pomáhá i jinak, než jen svou slávou či penězi. Řada z nich si totiž kousek té nespravedlnosti nebo utrpení přivedla domů a nabídla jim nový domov a bezpečí. Řeč je samozřejmě o zvířecích členech domácnosti. Tito herci a herečky se totiž rozhodli, že poskytnou domov zvířatům z útulku nebo přímo z ulice, na které je našli.
Chris Evans - Captain America samozřejmě nesmí chybět. Chris přišel ke svému psovi Dodgerovi úplnou náhodou při natáčení, když se natáčelo v psím útulku. Herec si původně myslel, že se jedná o cvičené psy, až později zjistil, že se jednalo o skutečné psy z útulku. Svého Dodgera si zamiloval na první pohled, okamžitě ho adoptoval a od té doby to spolu tihle dva chlápci táhnou spolu.
hvezdni-zvireci-zachranci-aneb-jak-si-terminator-adoptoval-predatora
| Chris Evans/Instagram
A další filmový superhrdina, Deadpool Ryan Reynolds si také adoptoval čtyřnohého miláčka. Ten jeho se jmenuje Baxter. A i tady šlo o lásku na první pohled při návštěvě psího útulku. Ovšem zábavné na tom je to, že Ryan sem původně přijel vybrat psa pro svého kamaráda, kterému pes pošel. Kamarádovi ho nakonec vybral asi jindy, daný den si ale dovedl pejska sám.
Hilary Swank - První žena na našem seznamu se s tím nemazala a vzala si domů hned čtyři adoptované psy. Jmenují se Lucky, Karoo, Rumi, a Kai. Herečka je navíc takovou milovnicí zvířat, že sama jeden takový útulek pro opuštěná zvířata provozuje a pomohla najít bezpečný domov mnoha dalším zvířatům.
Zac Efron - Jeho psí kamarádka se jmenuje Maca. Herec si ji byl vyzvednou v jednom obchodě s domácími mazlíčky, kterému se ji podařilo zachránit před eutanázií.
Arnold Schwarzenegger je známý tím, že miluje zvířata. Má jich doma dost a nejvtipnější na tom je, že to nejsou úplně ti obvyklí čtyřnozí mazlíčci, na které jsme zvyklí. Ostatně celý internet jeho miloval jeho videa, které herec vydával během karantény kvůli koronaviru. Jeho oslíka a poníka si oblíbil celý svět. Nyní k nim přibyl nový parťák - pes jménem Dutch, kterého herec adoptoval z útulku a pojmenoval ho po své postavě z Predátora. Všechny tak nyní baví vtípek o tom, jak si Terminátor adoptoval Predátora.
hvezdni-zvireci-zachranci-aneb-jak-si-terminator-adoptoval-predatora-1
| Arnold Schwarzenegger/Instagram
Další herečkou, která se s tím nemaže je Selena Gomez. Ta z útulku adoptovala již sedm psů jménem Willie, Baylor, Chip, Chaz, Wallace, Fina a Winnie.
Amanda Seyfried - Svého psího miláčka jménem Finn našla zuboženého na ulici. Herečka se netají tím, že dlouhodobě trpí úzkostmi, od doby co má Finna je prý ale mnohem šťastnější a zvládá své úzkostné stavy lépe.
Josh Hutcherson si vzal z útulku pejska Drivera, který si vytrpěl dost. I ošetřovatelé s ním měli slitování, neboť ho v útulku drželi navzdory předpisům, podle nichž smí psi v útulku zůstat jen určitý počet dní, pak jsou utraceni. Když ho Josh v útulku našel, neměl už Driver dva prsty a měl zlomenou nohu. Herec si ho i přesto vzal, Driver dostal potřebnou zdravotní péči a teď je z něj spokojený mazlíček.
Ani Jennifer Aniston nemůže stát stranou. Jennifer je ohromnou milovnicí zvířat a psů už měla několik, kde stávajícím dvěma pejskům nyní přibyl nový, adoptovaný z útulku. Navíc se herečka netají tím, že kdyby mohla, klidně by si adoptovala i lamu nebo prasátko. Její si by to ale nemuseli dát a to prý nechce riskovat.
hvezdni-zvireci-zachranci-aneb-jak-si-terminator-adoptoval-predatora
| Chris Evans/Instagram
Drew Barrymore v zachraňování zvířat rozhodně není nováčkem. Za svůj život zachránila již přes deset zvířat. V současné době pečuje o pejska, kterého našla na ulici po požárech v San Fernandu a tři kočky z útulku.
Jednou z největších bojovnic za práva zvířat je i Charlize Theron, která vyrostla na malé farmě, takže vztah k zvířatům má od malička. Není tedy divu, že spolupracuje s řadou organizací za záchranu zvířat, pomocí nichž si jich už také pár domů přivedla.
Liev Schreiber také není vyznavačem jednočlenné psí smečky. Ta jeho má nyní již tři členy a všichni jsou adoptovaní. První dva psi byli zachráněni a odvezeni do útulku po hurikánu Harvey. Posledního třetího pejska si našel Liev v útulku nedávno.
Anne Hathaway si nedávno adoptovala pejska z útulku, kterého pojmenovala Kenobi, podle její oblíbené postavy ze Star Wars.
Abychom ale nezůstávali jen u koček a psů. Tak vězte, že vítězkou je v tomto ohledu Hilary Duff, která se spolu s manželem rozhodla adoptovat alpaku jménem Ivan. Doma s nimi žije fenka z útulku jménem Lucy, alpaka Ivan dlí na farmě, kde je o ni postaráno do té doby, než si Hilary s manželem nepořídí vlastní farmu.